Vara înseamnă relaxare! Află acum care sunt cele mai bune activități de relaxare.

Author: Lavinia Medrea

Așa cum cei mici se bucură de vacanță de la școală în perioada verii, așa și adulții au nevoie de momente de relaxare în care să se elibereze de toate grijile și tot stresul cumulat la muncă sau în familie.

Vara este, cu siguranță, momentul perfect pentru a face acest lucru, bucurându-te de activități relaxante ce te vor ajuta să te deconectezi de la tot, oferindu-ți oportunitatea de a avea momente de liniște și răsfăț.

Chit că preferi activitățile în aer liber precum: plimbările prin parc și natură, exercițiile sport în aer liber sau un picnic relaxant, sau poate să te relaxezi în confortul casei tale, ți-am pregătit o listă cu topul recomandărilor pentru această perioadă.

Cititul

Nimic nu este mai relaxant decât să descoperi o nouă lume a ficțiunii, bucurându-te de titlul tău favorit. Dacă stai la casă, pregătește un colț umbros în care să te simți bine și să poți lectura în liniște, iar dacă locuiești într-un apartament sau vrei să schimbi mediul, îți recomandăm să mergi într-un parc sau chiar pe balcon. Pentru a face această experiență mult mai plăcută, pregătește și câteva gustări delicioase cu care să te răsfeți.

Un pahar de ceai verde de la VEDDA, servit cu gheață și mentă de potrivește perfect cu această activitate, oferindu-ți o senzație plăcută de relaxare și răcorire.

Picnic

Picnicurile sunt o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, fie că vorbim despre prieteni sau familie. Găsește un loc frumos în natură, un parc sau o pădure și bucură-te de o zi frumoasă. Nu uita să pregătești și un coș plin de bunătăți: de la fructe delicioase, până la sandvișuri, salate. Cu atât mai mult, este esențial să nu uiți și de apă, limonadă sau ceai verde, pentru a avea parte de hidratare.

Grădinărit

Chiar dacă vara este o perioadă caniculară, grădinăritul este o activitate relaxantă și satisfăcătoare, ce îți permite să petreci timp în aer liber și să creezi ceva frumos cu propriile mâini. Fie că ești pasionat de flori și vrei să-ți transformi grădina complet aducând o pată de culoare sau vrei să-ți faci propria grădină de ierburi aromatice, opțiunile sunt infinite și le poți alege în funcție de preferințele tale și de nevoi.

Plimbări

Nimic nu este mai relaxant decât să ai parte de o plimbare plăcută și să explorezi împrejurimile. Poți face acest lucru pe bicicletă dacă îți dorești să ai parte și de o activitate sportivă sau normal, luând-o la pas prin zona respectivă. Alege trasee pitorești prin păduri, pe lângă râuri dau pe străzi liniște din oraș.

Vara îți oferă o multitudine de oportunități de relaxare. Indiferent de preferințele tale, există întotdeauna ceva care va fi pe placul tău, ceva care să te ajute să te deconectezi de la stresul cotidian și să te facă să te simți fericit și împlinit.

Pe lângă toate variantele oferite anterior, poți opta pentru meditație sau yoga, două variante care te vor ajuta atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Bucură-te de fiecare moment al verii din plin și alege activitățile care îți aduc satisfacție!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.