Vara ne pandesc virusi si bacterii la orice pas! Iata ce masuri ar trebui sa luam pentru a ne proteja si ce trebuie sa contina trusa medicala pentru vacanta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Pentru a lamuri mai multe aspecte despre acest subiect delicat, Teo si Bursucu l-au invitat in platou pe Ovidiu Penes, medic primar anestezie si terapie intensiva.

Acesta a specificat faptul ca in sezonul cald, suntem mult mai vulnerabili si putem contacta diversi virusi care sunt mai agresivi decat in restul anului. Din cauza faptului ca vara calatorim mult, putem contacta bacterii din mancarea expirata sau procesata neadecvat care sa produca toxiinfectii alimentare. Iata care sunt principalele simptome cauzate de infectarea cu bacterii:

-diareea
-varsaturile
-durerile de cap severe
-durerile musculare
-febra
-aparitia unor bubite pe abdomen, member sau fata

Alimentele carora trebuie sa le acordam atentie sporita in timpul verii si care pot duce la toxiinfectii alimentare severe

sunt:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

-ingheta
-supele, ciorbele
-produsele de patiserie
-sucurile
-conservele
-mezelurile
-legumele
-fructele
-pestele
-carnea
-iaurturile
-branzeturile

Vara ne putem infecta cu bacterii si virusi care pot fi fatali.

Iata ce sfaturi a oferit medicul pentru a ne proteja de posibilele complicatii:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.