Acesta a specificat faptul ca in sezonul cald, suntem mult mai vulnerabili si putem contacta diversi virusi care sunt mai agresivi decat in restul anului. Din cauza faptului ca vara calatorim mult, putem contacta bacterii din mancarea expirata sau procesata neadecvat care sa produca toxiinfectii alimentare. Iata care sunt principalele simptome cauzate de infectarea cu bacterii:
-diareea
-varsaturile
-durerile de cap severe
-durerile musculare
-febra
-aparitia unor bubite pe abdomen, member sau fata
Alimentele carora trebuie sa le acordam atentie sporita in timpul verii si care pot duce la toxiinfectii alimentare severe
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
-ingheta
-supele, ciorbele
-produsele de patiserie
-sucurile
-conservele
-mezelurile
-legumele
-fructele
-pestele
-carnea
-iaurturile
-branzeturile
Vara ne putem infecta cu bacterii si virusi care pot fi fatali.