Vara sunt pe val, iar iarna pe pârtie! Mamaia s-a mutat în Poiana Brașov, unde lumea bună își dă întâlnire în fiecare weekend în sezonul rece! Distracția se ține după modelul de la malul mării!

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 feb 2023, 01:07
Foto(4)

La poalele Postăvarului, într-un peisaj de hibernal, se etalează bolizii, ținutele și conturile! Prea obosiți ca să schieze și mult prea dornici de distracție, tinerii de bani gata se adună în cel mai nou club din stațiune!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Poiana Brașov și a arătat telespectatorilor o nouă față a uneia dintre cele mai scumpe stațiuni montane din țară. La poalele Postăvarului, într-un peisaj hibernal, se etalează bolizii, ținutele și conturile. Prea obosiți că să schieze și prea dornici să se distreze, tinerii se adună în cel mai nou club inaugurat aici. Distracția se ține după modelul de la malul mării: se bea șampanie scumpă, se consumă fructe de mare, iar băuturile scumpe nu se mai aduc pe roabă, ci pe schiuri.

Vara sunt pe val, iar iarna pe pârtie! Mamaia s-a mutat în Poiana Brașov, unde lumea bună își dă întâlnire în fiecare weekend

Startul distracției se dă în parcările de la intrarea în stațiunea Poiana Brașov, unde turiștii coboară din mașini de lux și ajung cu picioarele pe pământ. Unii, mai odihniți și mai relaxați din fire, ar fi in stare să urce muntele la volanul bolizilor dacă s-ar putea, iar alții sunt gata pentru o petrecere de neuitat, la poalele masivului Postăvarul.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență, cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

S-au dus vremurile cu cântece de chitară la cabană, cu foc de tabăra și vin fiert. In prezent, altele sunt pretențiile și alții sunt turiștii. Dovadă stă cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov, destinat celor cu poftă de viață, dornici de distracție și cu conturi pline, care vara sunt ”pe val” la Mamaia și iarnă sunt pe pârtie, dar nu pentru a schia, ci pentru a se distra.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine nu e în Poiana nu există și nu e loc decât pentru cei pentru care luxul e un stil de viață. Mulți dintre cei care ajung pe pârtie nu fac nicio diferență între o potecă de munte și galeriile mall-urilor și vin îmbrăcați cu haine scumpe și își etalează încălțămintea de firmă.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, La Poiana Braşov, ca la mall

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.