Varciu si Ana Maria au vrut sa INGROZEASCA un concurent! L-au EPILAT pe picioare. VEZI REACTIA de SENZATIE a acestuia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:30

Liviu Varciu si Ana Maria fac o echipa buna atunci cand isi doresc acest lucru si cand vor sa se inteleaga.

 Cei doi colegi, unul sef, iar celalalt subaltern au reusit sa se puna de acord si au tras o pedeapsa cel putin chinuitoare pentru un concurent.

Diabolicii de Ana si Varciu au rugat concurentuls a se aseze comod, l-au verifica tunde are par mai mult pe corp. Liviu si-a luat angajamentul sa il descheie la camasa si sa vada daca are par pe piept si pe spate, iar Anei i-au revenit picioarele.



Fara a protesta, pentru ca era in joc si pedeapsa, concurentul s-a supus, iar Ana i-a lipit benzile adezive cu ceara pe picioare pana ca sa ii smulga parul. CUM A REACTIONAT CONCURENTUL, urmareste in aceasta seara de la ora 20:00 la" Roata Norocului", numai pe Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.