Vărul lui Tzancă Uraganu, în comă la spital după ce a încercat să jefuiască un tir aflat în mers! Cum s-a petrecut totul

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 iul 2023, 16:52

Vărul lui Tzancă Uraganu a fost strivit într-un accident. Acesta jefuia un TIR aflat în mers

Sursa: stirileprotv.ro; 9am.ro

Cântărețul de manele, Tzancă Uraganu trece prin clipe de durere, împreună cu familia sa. În urmă cu câteva zile, vărul lui a fost strivit de un camion în timp ce făcea o acrobație ilegală.

Rețele de bandiți acrobați care furau de pe TIR-uri aflate în mișcare au luat amploare în perioada 2018 – 2019.

Citește și: Tragedie pe DN1! Un tânăr de 35 de ani a fost strivit între două TIR-uri în timp ce repara o pană

Vărul lui Tzancă Uraganu a fost strivit în urma acrobației

Aceste rețele aparțineau de Clanul Duduianu. Ei au acționat și în Franța, spania sau Germania, însă grupul de infractori a fost decimat.

În ciuda acestui fapt, această tehnică de jaf este utilizată în România, iar unul dintre practicanții ei era și vărul lui Tzancă Uraganul.

În prima fază, presa a anunțat faptul că vărul de gradul I al cântărețului Tzanca Uraganu, Felix Velcu, și-ar fi pierdut viața miercuri, pe 12 iulie. Însă, familia lui a contrazis aceste afirmații eronate, fratele lui Tzncă anunțând, pe 18 iulie, că vărul lor este în viață, conectat la aparate.

Citește și: Avocații fraților Duduianu cer schimbarea încadrării. Unul dintre frați este acuzat că minte

„Nu este adevărat, Felix a fost operat pe creier, nu a murit, Doamne ferește, este în comă. A avut un accident, eu așa știu, nu cunosc foarte multe detalii, dar știu că a avut un accident.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Suntem verișori primari, ne-am mai întâlnit așa când mai aveam timp, eu sunt și cu cântările, tot timpul plecat. Cei care spun că a murit vorbesc prostii!”, a susținut fratele lui Tzancă în cadrul unui interviu acordat pentru SpyNews.

Felix a fost operat pe creier în urma accidentului, iar, în acest moment, este în comă. Pentru moment, doctorii nu pot da un verdict clar despre șansele lui de supraviețuire.

Citește și: „Mă bazez doar pe Dumnezeu”. Cum arată mâinile Danei Roba, la aproximativ două luni de când a fost la doar un pas de a-și pierde viața din cauza fostului soț

Felix se alăturase recent clanului

Cei care îi erau alături în timpul furtului l-au dus urgent la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce Felix a fost strivit. Acolo ar fi fost prezenți membrii din renumitul Clan Duduianu, la nivel mondial, pentru jafurile de marfă din camioane aflate în mers.

De asemenea, și, manelistul Tzancă Uraganu s-a prezentat la Spitalul Floreasca, pentru a se interesa de starea de sănătate a vărului său. Pentru acest caz, poliția a început, deja o anchetă, potrivit Gândul.

Conform sursei citate mai sus, în anul 2018, o grupare specializată în spargeri de TIR-uri aflate în mișcare a devenit cunoscută pe plan internațional, după ce membrii săi, numiți și „hoții acrobați”, au reușit să fure mărfuri care valorau zeci de mii de euro.

După o anchetă în care s-au implicat mai multe echipe de polițiști europeni, s-a stabilit că autorii faptelor erau membrii Clanului Duduianu, unua dintre cele mai periculoase grupări infracționale din România. O parte din Clanul Duduianu a continuat să se folosească de această metodă pe teritoriul țării noastre, iar unul dintre noii recruți era Felix Velcu.

Citește și: Accident cumplit între un autoturism și o autocisternă! Doi tineri au decedat în urma impactului puternic