Vasi este de negăsit după mai bine de 8 zile de căutări intense! Angajații aeroportului Otopeni au făcut plângere penală la poliție

Autor: Laura Macovei

Angajații aeroportului au depus o plângere penală la poliție și au solicitat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu pisica

Sursa: Facebook

Vasi, pisica emblematică a aeroportului Otopeni, este dispărută de mai bine de opt zile, iar situația a devenit tot mai îngrijorătoare. Pisicuța a fost ultima oară văzută în incinta aeroportului, însă de atunci nu a mai fost găsită.

Situația a alarmat angajații aeroportului, care au depus o plângere penală la poliție și au solicitat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu pisica.

Citește și: Ați văzut-o? Vasi, pisica mascotă a Aeroportului Otopeni a dispărut: „A fost furată și aruncată”

Vasi este de negăsit, după 8 zile de căutări intense

Potrivit unor surse apropiate cazului, se presupune că Vasi ar fi fost maltratată și închisă într-o cutie de către doi agenți de pază ai aeroportului.

Aceștia ar fi predat pisica unui șofer al unei firme de transport de la hipermarketul situat în apropierea aeroportului. Din nefericire, șoferul ar fi abandonat-o pe Vasi în zona parcului logistic din Chiajna-Dragomirești, de unde nu a mai fost văzută.

Angajații aeroportului sunt disperați să își găsească mascota

Angajații aeroportului au cerut ajutorul publicului pentru a o găsi pe Vasi, în speranța că cineva ar putea oferi informații utile.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Pe internet, a fost lansată și o petiție care solicită intensificarea eforturilor de căutare și investigare a cazului.

Vasi, care răspunde și la numele de Mira, purta o zgardă roșie cu un pandantiv în formă de inimă la momentul dispariției, pe care scrie „Diva”. 

Citește și: 8 august- Ziua internațională a pisicii. În lume există aproximativ 600 de milioane de pisici, cu sau fără stăpân

„Ajutați-ne să ne recuperăm mascota!

Pisica din imagini, mascota noastră, a fost furată de la aeroport și aruncată în zona Europolis Logistics Park Chiajna- Dragomirești, în noaptea de 22/23 august 2024.

Răspunde la numele Vasi sau Mira și sigur vrea acasă adică la aeroport unde are o căsuță a ei, apă și mâncare, tratamente medicale pentru că noi toți, familia ei de la aeroportul Otopeni, îi purtăm de grijă!” este

mesajul postat de echipa Aeroportului pe Facebook, în urmă cu 5 zile. 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.