Vecinii Anei Maria Gherman fac dezvăluiri uluitoare, după ce și-a pus capăt zilelor într-o pădure din Iași! „Stătea mult la magazin, bea...”

Autor: Diana Ghita

Soțul Anei Maria Gherman a povestit detalii din noaptea tragediei

Sursa: Facebook Gherman Ana Maria

Detalii șocante ies la iveală despre Ana Maria Gherman, o tânără mămică din Iași care s-a sinucis într-o pădure și a lăsat în urmă doi copii de 11 și 7 ani. Aceasta ar fi avut probleme cu consumul de alcool

Mămica din Iași s-a sinucis în noaptea de marți spre miercuri, la scurt timp după ce soțul ei s-a întors din Danemarca. Vecinii au relatat că Ana Maria petrecea mult timp la magazin, unde obișnuia să consume alcool.

Ce mesaj a transmis Ana Maria Gherman înainte să se sinucidă

Această tragedie îngrozitoare a zguduit comunitatea din Iași. Ana Maria Gherman, în vârstă de 37 de ani, s-a comportat, aparent, normal, înainte de gestul său extrem.

După o seară liniștită petrecută în familie, ea și soțul său s-au retras în dormitor pentru a dormi.

Însă, în toiul nopții, femeia a plecat de acasă, iar în jurul orei 00:00, aceasta i-a trimis un mesaj bărbatului, prin care l-a anunțat că o va găsi în pădure. Ana Maria a părăsit casa și s-a dus într-o zonă împădurită din Miroslava, unde s-a spânzurat. Soțul ei, aflat încă în stare de șoc, nu poate concepe gestul disperat al soției sale.

Citește și: Cine este Ana Maria Gherman, tânăra mămică din Iași care și-a pus capăt zilelor în pădure! Ce scria pe biletul de adio lăsat soțului ei: „Mi-a spus că..”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Eu chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat.

Eu muncesc în construcții, în Danemarca. Am venit acasă chiar înainte să se întâmple… Am stat cu toții, am petrecut, apoi am făcut dragoste și am adormit. Când m-am trezit, am găsit un mesaj de la ea. Mi-a spus că o găsesc în pădure. Am plecat să o caut și am găsit-o spânzurată. Am sunat la 112, mi-au spui să-i tai ața, dar nu am mai avut ce face.

Mi-a spus că este supărată pe mine, dar nu avea niciun motiv să facă așa ceva… Avem doi copii împreună, unul de 10 ani și altul de 7… Le-am spus ce s-a întâmplat. Vrem să mergem la mare săptămâna viitoare, să îi ajut să treacă peste”, a spus Marius, soțul acesteia, pentru  Bzi.ro.

Ce dezvăluiri fac vecinii mămicii care s-a sinucis într-o pădure din Iași

Vecinii au povestit că Ana Maria avea probleme serioase cu consumul de alcool și că petrecea adesea timp la bar. Despre soțul său, aceștia au relatat că lucra în Danemarca și trimitea frecvent bani acasă, în special pentru a-și susține copiii. 

Citește și: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Virgil Chirică! Milionarul plănuise totul! Cum a decurs filmul morții sale

„Ea stătea mult pe la magazin, bea. Prin sat, s-a mai auzit ba de una, ba de alta, dar nu știu ce o fi făcut. Dacă s-au certat, dacă nu… El oricum îi trimitea bani pentru copii, pentru casă, cum se face, iar ea umbla cam aiurea”,  a dezvăluit o vecină, pentru sursa citată.