VEDETA care a pierdut 20 de milioane de dolari din cauza pretentiilor prea mari! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:54

Fundul mare si apetisant…. cu multa cheltuiala se tine!

 Asta si-a zis Jennifer Lopez cand a cerut 20 de milioane de dolari pentru a canta in pauza unui meci de cricket in India, a carei audienta depaseste 60 de milioane de telespectatori! Organizatorii erau dispusi sa-i plateasca onorariul urias, dar diva latino a venit si cu alte pretentii exagerate. A cerut avion privat si camere separate pentru toata echipa ei, care numara in jur de 40 de persoane! J.LO ar fi urmat sa ajunga in India insotita de o suita de garzi de corp, de manageri si asistenti, de dadace pentru copii, de bucatar personal, 8 stilisti, un masseur, doua manichiuriste
si trei femei care sa-i calce hainele! Numarul mare de persoane care o insotesc pe aceasta oriunde s-ar duce nu trebuie sa ne mire, intrucat in 2001, la un interviu pentru BBC, tot anturajullui Jennifer Lopez numara aproape 100 de persoane! Intr-un final, cand au auzit de atatea pretentii indienilor li s-a urcat sangele la cap si i-au zis PA, PA divei Jenny. Cel mai sexy posterior a fost inlocuit cu chelia lui Pitbull, artistul care a primit 1 milion de dolari, pentru prestatie!

Desi luna trecuta a suferit o operatie la sold, in urma careia a fost consemnata
la recuperare cateva luni bune, creativa Gaga profita de ocazie pentru a mai aparea in centrul atentiei si lanseaza… moda scaunelor cu rotile… fitoase!!! Artista mai intai a mers cu o creatie a brandului de lux Mordekai, placat cu aur de 24 de karate, care costa nu mai putin de 50.000 de dolari. Apoi, in aceasta saptamana, Gaga s-a plimbat prin Chicago intr-un scaun Louis Vuitton de 10.000 de dolari.
Le cere déjà designerilor…modele unicat!/ De la Gaga trecem la o alta diva… Britney Spears, cea care are un nou partener de nebunii in dormitor. In prezent, artista pop se iubeste cu David Lucato, un om obisnuit, care i-a fost prezentat tocmai de tatal ei. David a fost insa verificat indeaproape inainte de a ajunge s-o cunoasca pe cantareata si a fost fortat sa semneze un contract de confidentialitate. Abia apoi a putut sa o scoata pentru prima data pe Britney, la intalnire.
Cu alte cuvinte, in caz ca se despart, de la domnul in cauza nu vom auzi detalii picante despre comportamentul obraznic al cantaretei, caci are INTERZIS!/ A renuntat la freza sa sexy, pentru o coafura de tip permanent! SI NU, nu vorbim despre o femeie, ci despre Bradley Cooper, frumuselul actor care si-a schimbat radical look-ul pentru noul sau film. Cooper adopta o coafura afro style, iar acest lucru presupune ca actorul sa stea cu bigudiurile in cap in fiecare zi, mai bine de o ora! Carliontatul va intra in pielea unui agent federal, ce lupta impotriva politicienilor corupti.
De ce tre’ sa fie cret…numai regizorul stie!

O vacanta de vis pe insula Oahu din Hawaii era sa se transforme intr-o … TRAGEDIE! Fiul supermodelului Heidi Klum a fost prins de curentii oceanului si tras in larg. Pe plaja s-a creat o panica imensa. Heidi si iubitul ei, garda de corp Martin Kristen, s-au transformat imediat in salvamari si au reusit sa-I salveze pe Henry, din apele involburate.
Superba blonda, musculosul si cei patru copii ai supermodelului se aflau in vacanta si cu menirea de a realiza prima sedinta foto in familie, de dupa despartirea de Seal. Heidi a declarat pentru ultimul numar al revistei Telva ca se simte extrem de fericita in bratele noului iubit. Exista zvonuri care dau drept sigura o viitoare logodna! Frumooos.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.