VEDETA care a SPERIAT INTERNETUL cu ultimele tinute vestimentare pe care si le-a ales! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:12

Sa iti gasesti garderoba potrivita cand ramai insarcinata este un adevarat cosmar si asta o dovedeste din plin Kim kardashian.

 Viitoarea mamica sta din ce in ce mai prost la capitolul vestimentatie de cand a ramas insarcinata. Recent, ea a fost surprinsa de paparazzi cand iesise la o plimbare impreuna cu surorile ei, iar tinuta vestimentara era una catastrofala. Tot ceea ce a purtat n-a facut decat sa ii sporeasca rotunjimile cu care s-a ales in urma sarcinii, iar fusta umflata si scurta ii dezvelea picioarele pline de celulita.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/kim2-1a4c42b6ab317666466bf6358102be05.jpg
Spre deosebire de ea, celelalte doua surori au ratat impecabil in tinutele alese.
Kim Kardashian va naste in iulie primul copil al ei si al rapper-ului Kanye West. Kim este atat de panicata in ce priveste silueta ei din timpul nasterii incat deseori spune ca abia asteapta sa nasca si sa isi revina la formele de dinainte chiar si cu ajutorul operatiilor.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/kim3-ed6d49b41494f2b3ddeb66f1bb9dedf4.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.