VEDETA care si-a stricat imaginea cu o rochie patata la un eveniment monden!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:27

La o super petrecere mondena, unele staruri de la noi s-au imbracat…foarte cool.

DIVELE au purtat articole din piele, coliere supradimensionate si… decolteuri adaaanci, iar DOMNII s-au bazat pe accesorii inedite, precum ochelarii de tocilar. Totusi…vedeta care a iesit cel mai tare in evidenta, a fost Giulia Nahmany, care … era imbracata intr-o rochie…simpla….alba. Daca va intrebati de ce a atras atentia, o sa va aratam un mic… detaliu. Pe fata si pe spate…tinuta artistei era foooarte…patata!

Avand in vedere ca rochia ii scotea in evidenta si posteriorul si burta mareee…tindem sa credem ca acelea erau urme…de ciocolata.

Nu suntem rautaciosi. Imaginile chiar vorbesc de la sine.

Iar acum, ghiciti personajul! Cine credeti ca este vedeta, careia salopeta ii intra in cele mai neplacute zone? Materialul o jena cu siguranta si facea ca posteriorul ei sa nu arate atat de bine! Tadadadaaam… Alexandraa Ungureanu! Ea este artista care a incercat sa fie sexy, dar n-a reusit, caci imaginea creata era cam…stramtorata!

Ups catren pentru doamne:

“De ce alegeti sa purtati,

Haine stramte si mulate?

Mai bine va focusati

Pe tinute…mai curate! ”

 

 

 

 

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”