Vedeta de la Bravo, ai stil Celebrities s-a facut de ras pe intreg internetul! Cum si-a editat poza in Photoshop

Author: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 05:40

Dorinta de a arata cat mai bine le face uneori pe vedete sa piarda masura! Iata cum si-a editat o vedeta de la Bravo, ai stil Celebrities o poza.

Toate fetele isi doresc sa fie frumoase, sa arate bine si sa fie admirate, cu atat mai mult cele cunoscute sau vedetele. Mama natura ne inzestreaza sau nu cu calitati fizice deosebite, insa acest lucru devine neimportant, caci in zilele noastre totul este posibil, in materie de frumusete! Fie ca apeleaza la bisturilul unui estetician, la seringa unui specialist in frumusete sau la Photoshop, tinerele care isi creaza o imagine publica si tind spre titlul de vedeta isi schimba infatisarea astfel incat sa arate asa cum si-ar dori sau macar pe aproape.

Nu au fost deloc putine paginile care s-au scris despre cat de bune au fost sau nu alegerile vedetelor in materie de schimbare de look, insa subiectul pare inepuizabil, ca si numarul vedetelor care apar pe retelele de socializare.

Bravo, ai Stil Celebrities, show-ul Kanal D care a reunit cele mai talentate vedete din Romania, in materie de moda si stil, a numarat printre frumusetile lui si o tanara cu aspiratii inalte, cu notorietatea in lumea mondena in ce priveste infatisarea ei.

Vedeta de la Bravo, ai stil Celebrities s-a facut de ras pe intreg internetul!

Maria Ilioiu  a pasit o vreme pe podiumul de la Bravo, ai stil Celebrities si, la fel ca si celelalte concurente a avut si zile bune, dar si zile mai putin bune in competitia pentru titlul de "cea mai stilata femeie din Romania". Dupa ce a parasit show-ul de la Kanal D, Maria Ilioiu si-a continuat activitatea online, unde este foarte activa.

Postarile vedetei sunt apreciate si vizualizate de mii de urmaritori, ceea ce ii da Mariei Ilioiu motive sa raspunda provocarii de a arata cat mai bine si de a atrage constant atentia.

Recent, Maria Ilioiu  a reusit sa atraga foarte tare atentia fanilor si a impatimitilor de senzational de pe retelele de socializare! Tanara, excentrica din fire si foarte curajoasa, asa cum s-a lasat cunoscuta de toata lumea, a publicat o fotografie iesita din comun.

Trezita de dimineata pentru sedinta foto, Maria Ilioiu a mizat pe faptul ca isi va putea "scoate" eventualele imperfectiuni vizibile in poze cu ajutorul unui Photoshop. Nimic nefiresc in lumea vedetelor, ati spune! Numai ca frumoasa si voluptoasa satena a pierdut simtul masurii! In loc sa publice o fotografie frumos retusata, Maria Ilioiu a publicat una in care arata... nefiresc. Probabil ca aceasta a devenit viziunea vedetei despre frumusetea ei!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Maria Ilioiu, taxată de fani pe instagram: "Te iei de Tonciu că folosește photoshop, dar tu ce faci?" Ce detaliu i-a deranjat pe urmăritori?

Citeste si: Cine este noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu a fost eliminata, in editia de sambata a show-ului