Vedeta din Romania care a mers la sala incaltata cu tocuri:"Nu am tinuta corespunzatoare, m-ai nimerit la inceputul sedintei!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:53

Este blonda, inalta si tare ravnita in lumea mondena, dar asta nu inseamna ca poate veni la sala de sport in cizme cu toc! Chiar nu ne-am fi asteptat la asa ceva din partea ei.

Sa fie oare vorba despre Loredana Chivu? Nu, nu e  ea. In primul rand, rozul nu apare in peisaj, iar trupul e destul de acoperit. Atunci Roxana Vancea? Nu, nu e nici ea!

Tania Budi este cea care ne-a lasat masca atunci cand am mers sa filmam cu ea in sala de sport: „Nu am tinuta corespunzatoare, m-ai nimerit la inceputul sedintei, nu am timp sa ma schimb acum si mi-am spus ca da mai bine pentru interviul vostru sa fiu imbracata mai oficial, asa, dar mai incolo ma schimb in costumul de sport.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sigur nu ar fi deranjat pe nimeni ca Tania Budi sa ne dezvaluie unul dintre secretele frumusetii ei! La 48 de ani, arata ca la 20: are un ten de invidiat si un trup pe masura.

Tania este renumita deja pentru machiajul ei de zi: doar fond de ten si mascara.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.