Vedeta EXATLON Andrei Stoica, mesaj emotionant pentru baietii lui: “Despartirea de ei va fi probabil cea mai grea incercare din Exatlon!”

Autor: B.M.
Actualizat: 06 ian 2018, 08:59

Campionul de kickboxing Andrei Stoica promite sa dea totul in show-ul EXATLON, ce urmeaza sa fie difuzat de Kanal D, incepand cu 7 ianuarie.

Inainte sa plece in Republica Dominicana, unde va participa in echipa vedetelor la marele show EXATLON, campionul la kickboxing Andrei Stoica- sportiv clasat in top 10 mondial la categoria semi-grea- s-a fotografiat cu cei doi pusti ai sai, marturisind cat de grea e despartirea de ei.

„Ultima zi alaturi de micutii mei. Despartirea de ei va fi probabil cea mai grea incercare din Exatlon!”, a declarat Andrei, care are doi baieti, Albert (4 ani si 4 luni) si Alexandru Constantin (2 ani si 5 luni), cu sotia Andra.

EXATLON va marca o noua etapa in istoria formatelor reality, prin veridicitate, competitie suta la suta, sincronizarea din punct de vedere al raportului intre defasurarea competitiei si momentul difuzarii.

Telespectatorii vor putea urmari aproape in timp real ceea ce se intampla cu concurentii. 20 de concurenti, dintre care zece sunt personalitati publice, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

Un singur invingator va lua premiul cel mare de 100.000 de Euro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.