Vedeta Kanal D Liviu Varciu – baie de multime la Romanian Music Awards

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:55

Cu o saptamana inainte sa dea startul show-ului “Roata Norocului”, la Kanal D, Liviu Varciu a avut parte de o baie de multime, la Craiova, cu ocazia decernarii premiilor Romanian Music Awads.

Liviu Varciu a urcat din nou pe scena alaturi de colegii de la L.A. dupa un deceniu. Vedeta Kanal D planuia de ceva vreme sa reuneasca trupa L.A.,  iar organizatorii Romanian Music Awards i-au venit in intampinare propunandu-i sa revina impreuna cu fostii colegi Ache si Adi pe scena unde in urma cu 10 ani castigau trofeul pentru Cel mai bun album. 

 

“A fost o intalnire foarte emotionanta cu publicul, am cantat <> si <>, a fost ca pe vremuri.

As fi vrut sa nu se mai termine seara”, a spus Liviu Varciu despre momentul in care a electrizat publicul pe scena Romanian Music Awards.  Pe aceeasi scena de la Romanian Music Awards s-a aflat si Ana-Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Varciu la “Roata norocului”, in calitate de dansatoare, alaturi de  Nick Kamarera si Alinca.

 

“Am fost impresionata de succesul de care se bucura Liviu, are inca o multime de admiratoare, desi nu a mai cantat cu L.A.

de 10 ani! L-am aplaudat si sustinut din public, alaturi de fanele lui”
.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Incepand de miercuri, 20 iunie, telespectatorii Kanal D il vor putea urmari pe Liviu Varciu in calitate de amfitrion al emisiunii “ Roata norocului ”, de miercuri pana vineri, de la ora 20.00, numai la Kanal D