Vedeta prinsa in offside cu sunculitele la vedere! Dragostea-i de vina

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Si-a facut aparitia la un eveniment monden mai mult dezbracata decat imbracata.

Prin bluza transparenta sanii ei mari au fost scosi cu mandrie la inaintare si inghesuiti intr-un sutien minuscul, insa nu doar asta am vazut. Pielea curge valuri-valuri… semn ca vedeta s-a cam ingrasat in ultima vreme!

Trecut-au vremurile in care Daiana Anghel avea masurile perfecte 90-60-90 si spala sau repara masini intr-un pictorial sexy, realizat pentru o revista dedicata exclusiv... barbatilor. In prezent, a ramas la fel de exhibitionista, dar s-au produs cateva schimbari fizice.



La un eveniment desfasurat recent, cand am zarit-o, ni s-au intors ochii in cap intocmai ca la jocurile mecanice! Era aproape GOALA de la brau in sus! Sanii ei naturali si generosi au ramas la fel de frumosi si orbaznici, dar parca in stramtoarea sutienului XXS, Daiana parea chinuita! Bluza transparenta statea sa explodeze, nu alta! Examinand-o atent, din fata si din spate, am constatat ca blonda nu mai are silueta de odinioara.
Soldurile sexy au fost inlocuite cu… straturi de grasime! Pielea se revarsa valuri-valuri peste colantii stramti, iar abdomenul odata ferm este pufos si acoperit. Mai mult, sutienul este atat de stramt incat provoaca pe spate cute inestetice. Si nici funduletul nu mai este atat de ferm ca altadata.

##VIDEO106292##Am gasit motivul schimbarilor! Nu este insarcinata, daar de cand iubeste Daiana… se mareste! Ii bate inimioara tare-tare pentru Traian Tamaga, cel alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de jumatate de an.


De atunci, Daiana chiar este o rasfatata. Traian a plimbat-o prin locuri exotice… Iarna aceasta au petrecut o luna in Znzibar, acolo unde au trait ca imparatii, iar pofticioasa din fire blondina noastra sigur nu s-a abtinut de la nimic. Excesele au avut insa efecte secundare, pe care Daiana le-a afisat de curand benevol, prin bluza transparenta.

Prinsa in offside si fara drept de apel, Daiana Anghel merita… un UPS CATREN marca D-paparazzi:

“Cand femeia iubeste
Nimic n-o mai potoleste!
Poftele-i nenumarate
Au efecte… garantate!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei