Vedeta surprinsa la un masaj cu ciocolata! „Trebuie sa ai stres de milioane de euro ca sa te relaxezi asa!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2021, 21:14
Radu Tibulca, surprins la masaj cu ciocolata!

Momentul de relaxare a fost pus la cale de echipa emisiunii „Teo Show”, care l-a provocat pe Tibulca la  un „Test de vedeta”.

Radu Tibulca, alias Primarul Spagoveanu din serialul de comedie „Moldovenii”, a avut parte de un rasfat de zile mari: un masaj cu ciocolata! Momentul de relaxare a fost pus la cale de echipa emisiunii „Teo Show”, care l-a provocat pe Tibulca la  un „Test de vedeta”.

Vedeta surprinsa la un masaj cu ciocolata!

Radu Tibulca a profitat din plin de momentul special,  l-a scos pe Spagoveanu din el si l-a lasat pe mainile pricepute ale maseuzei; primarul din Gaurenii de Jos s-a simtit ca un veritabil milionar, insa a avut un

mare regret; ciocolata nu era comestibila!

"Asta e relaxare asa... de milioane de euro. Trebuie sa ai stres de milioane de euro ca sa te relaxezi asa!",  a spus amuzat Radu Tibulca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Om de televiziune (actor in serialul „Moldovenii”) si radio (prezinta matinalul <Scularea!>, alaturi de Orlando, la Radio Impuls), creator de continut in social media, Radu Tibulca nu-si vede viata altfel decat profesand intr-un domeniu care sa le aduca bucurie oamenilor.

"Satisfactia mi-o iau din aprecierea oamenilor din jurul meu", a declarat Radu Tibulca in cadrul rubricii "Test de vedeta" a emisiunii "Teo Show".

Pe Radu Tibulca il puteti urmari interpretand remarcabil rolul primarului Spagoveanu, in fiecare sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D, in serialul de comedie "Moldovenii"!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.