VEDETE AUTOHTONE, adepte a mai multor RELIGII VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 01:35

Deseori ne socheaza ce fac sau ce zic vedetele. Cine stie, poate religia lor le-o permite!

 Fie ca este un trend sau o dorinta interioara, tot mai multe vedete renunta la ortodoxism in favoarea altor religii. In ce cred vedetele noastre? Priviti aici!

Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca Antonia este de religie…mormonă, ceea ce inseamna ca are anumite restrictii diferite de cele ale ortodocsilor. Surprinzatoare este cea referitoare la viata sexuala. Liderilor mormoni li se interzice cu desavarsire sa practice sexul oral, chiar daca sunt casatoriti, aceasta activitate sexuala fiind considerata “animalica si lipsita de sfintenie”.
Totusi o fi gustat Antonia, din fructul oprit, de dragul sotului Vincenzo?!

Ce nu stiati e ca…si Ion Tiriac este adeptul religiei mormone. Eheee…abia acum ne explicam calitatile dansului de Don Juan. Spre deosebire de ortodoxism, aceasta religie a imbratisat multi ani poligamia. Asadar, barbatii mormoni au mai multe iubitee, de care trebuie sa aiba grija. Nu ne facem griji, domnul Tiriac are cu ce!

 Ahh, ce face dragostea din om.
Mihaela Radulescu s-a convertit la iudaism in anul 2004, inainte de a se casatori cu omul de afaceri evreu Elan Schwartzenberg. La ceremonia, care a avut loc in Israel, Mihaela a fost botezata cu un nou nume: Judith si… a primit interdictia de a mai manca vreodata carne de porc! Nu stim daca intr-adevar respecta aceste reguli, caci in videoclipul trupei Taxi, diva scoaaate slanina din geanta, semn ca n-are nicio problema…s-o infulece!

 Iubire mare intre ei si asta DOAR datorita bisericii penticostale.
Pana sa il cunoasca pe Ilie Nastase, Brigitte Sfat a avut o viata grea. Nimic nu-i mergea bine. S-a dovedit, dupa spusele ei, ca de cand a devenit penticostala a scapat de vraji si de lucruri necurate si TOATE ii merg ca pe roate. Desi multi se asteapta sa-i vada in fata altarului, Ilie si Brighitte vor ajunge doar in fata ofiterului starii civile, caci biserica ortodoxa nu accepta uniunea intre un ortodox si un neoprotestant.


La indrumarea sotiei, solistul trupei Proconsul, s-a pocait! “M-am lasat de fumat, nu mai beau alcool si merg la biserica aproape in fiecare duminica. Pocainta m-a facut mai bun”, a afirmat fostul ginere al presedintelui Traian Basescu. Artistul s-a si botezat la varsta de 42 de ani, asta pentru ca, spre deosebire de ortodocsi, neoprotestantii imbratiseaza botezul…la maturitate.

 Un alt nume cunoscut din industria muzicala romaneasca, Zoltan Andras, solistul formatiei “Sarmalele Reci”, este adeptul antroposofiei, o stiinta a spiritualitatii.
Mai exact, adeptii ei sunt convinsi ca omul poate atinge un grad ridicat al perceptiei spiritualitatii datorita unor abilitati dezvoltate de om. Fiecare persoana e considerata a fi in legatura cu diferite fiinţe spirituale, chiar daca acest lucru ramane in inconstient pentru majoritatea oamenilor. Maaare ti-e gradina, Doamne!




 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.