Vedete care s-au MUTILAT. In loc sa se infrumuseteze au ales sa se DESFIGUREZE

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Vedetele sunt in stare de orice pentru a arata bine! Suporta si cele mai mari dureri! Dupa fiecare interventie estetica, divele au fost de nerecunoscut.

Priviti-le bandajate, tumefiate sau vineti la fata! Zici ca in loc sa se infrumuseteze, au ales sa se desfigureze! Simona Trasca a ajuns campioana operatiilor estetice! S-a operat la sani, la buze si la nas! Si nu doar o data! Acum cateva zile si-a corectat pentru a patra oara piramida nazala. Imaginile de dupa interventie ne fac pielea de gaina.

Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase, prima data s-a dus la chirurgul estetician pentru infrumusetare, apoi de alte 18 ori pentru corectare.

N-a fost deloc multumita de rezultatul interventiilor initiale, asa ca s-a tot operat, ca pana si sotul a avut dificultati sa o recunoasca.

Alte imagini care ne-au oripilat de-a dreptul sunt cele in care Daniela Gyorfi a fost surprinsa iesind din clinica in care si-a facut o rinoplastie si o interventie de eliminare a cearcanelor! Bandajata in jurul nasului si cu ochii foarte umflati, zau ca n-o mai recunosteai.
Asa curaj!

##VIDEO127275##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Doar din dorinta de a avea sanii mai mari, Vica Blochina a trecut printr-un cosmar! Dupa o luna, pentru ca un silicon i-a alunecat sub brat, Vika a avut dureri cumplite si a fost nevoita sa isi faca o alta operatie. Dupa cum vedeti, sufera divele la frumusete si am putea continua cu multe alte exemple.

V-o mai aratam doar pe Silvia Pop, care s-a plimbat pe strada cu “noul” nas acoperit.

Ei, dar nu va ganditi ca doar femeile trec prin chinuri de dragul frumusetii! Si barbatii mondeni vor sa-si imbunatateasca imaginea. Mihai Traistariu este intr-un continuu proces de transformare! Artistul si-a facut un implant de par in urma cu un an si nu s-a sfiit sa-si fotografieze scalpul, chiar dupa interventie, o imagine ce le-a cam intors fanilor stomacul pe dos.
Si artistul Sorin Brotnei a vrut sa scape de chelie, asa ca si-a facut de doua ori implant de par. Acum are 10.000 d de par in plus. No comment!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.