Vedete cu stil la “Roata Norocului” - Silvia Popescu si Cristina Ich

Editor Web: Iurie Safonov Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2017, 12:22

In editia de duminica, 19 martie, a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, doua invitate cu stil si atitudine vor pasi in platoul show-ului prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” si Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, supranumita si Angelina Jolie de Romania, vor invarti roata in beneficiul unor frati cu care soarta nu a fost prea blanda. Baietii fac parte din cadrul Scolii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP- Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

“Ana, poate-mi vei ghici si tu viitorul! O tiganca mi-a spus ca voi castiga <Bravo, ai stil!> si iata-ma castigatoare. Poate castig si azi la <Roata Norocului>”, spune vedeta increzatoare. Proba balonului cu heliu starneste hohote de ras in public, cand Cristina Ich rosteste cu voce pitigaiata, versurile unei melodii binecunoscute.

Nu ratati o noua editia e emisiunii “Roata Norocului” difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D! Silvia Popescu, cea mai noua vedeta a postului Kanal D si Cristina Ich fac show de zile mari in

acest weekend.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.