Vedete din Romania care stiu sa-si mentina casnicia durabila!Vezi care sunt acestea.VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:48

Uite ca printre atatea despartiri, divorturi, certuri si jigniri intre fosti soti si soate, mai putem vorbi si de dragoste adevarata. Sunt unii care au stiut sa mentina fericirea in cuplu!

Au stiut sa aplaneze certurile, sa invinga rutina si nu au ajuns la divort. Care sunt cele mai longevive cupluri din showbizul romanesc si care sunt secretele relatiilor lor, vedeti chiar acum.

Au trecut 11 ani de cand Andreea Esca si Alexandre Eram (e francez) se bucura de o casnicie plina de zambete. Deci, se poate! Oriunde ii intalnesti pe cei doi, nu are cum sa nu iti atraga atentia pozitivismul pe care il emana! Faptul ca dupa atata vreme de cand s-au casatorit nu le-a pierit licarirea aceea vesela din ochi, pe care o poti observa doar la oamenii
fericiti, ne face sa fim siguri ca niciunul dintre ei nu s-a plictisit de celalalt.

Au impreuna doi copii, Alexia si Aris. Toti patru formeaza o familie perfecta si asa isi propun sa ramana. Ce le place cel mai mult sa faca in timpul liber? Sa calatoreasca. De cate ori au ocazia isi fac bagajele si viziteaza lumea larga. Nu se dau in laturi insa nici de la excursiile organizate in tara noastra, caci Alexandre Eram, desi e de origine francez, iubeste Romania.
Daca-i intrebi ce-i tine impreuna, amandoi or sa-ti raspunda ca… dragostea adevarata, care nu are definitie – ori iubesti, ori nu iubesti.

Nici Anca Turcasiu si sotul ei, doctorul Cristian Georgescu, nu sunt mai prejos. Au demonstrat ca exista dragoste la prima vedere si ca nu-i deloc un foc de paie, asa cum se spune! In cazul celor doi, relatia dureaza de 14 ani! Din iubirea lor s-a nascut Radu, un baiat care le-a luminat si mai mult viata, pentru care multumesc mereu.
“Ne straduim zi de zi sa fim generosi pentru ca nimic sa nu se strice!”, spunea, la un moment dat, Anca.

Pare-se totusi ca in doua perioade ale vietii lor nu s-au straduit destul. Spunem asta, pentru ca au existat doua momente in care cei doi au fost cat pe ce sa divorteze. Totusi nu au ajuns la tribunal. Au gasit o rezolvare de fiecare data. Libertatea oferita in relatie si modul pozitiv de a privi viata… acestea par a fi secretele familiei Ancai Turcasiu.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.