VEDETE MOLDOVENCE vs ARDELENCE! Care sunt mai frumoase? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 21:40

Succesul si frumusetea oare au vreo legatura cu locurile natale sau chiar daca esti moldovean, ardelean sau oltean, banatean, ragatean sau tigan…tot esti “Made in Romania”?!

 Showbizul autohton se poate imparti in doua tabere: divele care vin din Ardeal si cele sosite de pe taramuri moldovenesti. TOATE au cariere de succes si sunt frumoase de pica! Oare au avut mai mult de castigat doar pentru ca s-au nascut in Cluj, Satu-Mare sau…Suceava?!

Cele mai cunoscute ardelence din showbiz-ul autohton cu mandrie recunosc faptul ca provin din tinutul Transilvaniei siii… pentru ca vor sa-si pastreze farmecul ardelenesc, ele INCA isi folosesc…accentul.


Etalon al frumusetii romanesti, Laura Cosoi se considera si moldoveanca si ardeleanca. Oare cum vine asta?!
La mine in casa s-a vorbit mai mult ardeleneste…bata-te norocu sa te bata.doamne

Tot din Iasi a decolat spre capitala si Iulia Vantur, iar in Piatra Neamt s-a nascut cea mai apreciata vedeta de la noi, Mihaela Radulescu. In plus, Andreea Marin mai mereu aminteste de locurile natale, din orasul Roman, iar Galatiul este ridicat in slavi de artista Lora si frumoasa prezentatoare tv...Anca
Serea.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.