Vedete perfecte doar in photoshop VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:33

Dragilor, stiti vorba aia din batrani ca nu tot ce zboara se mananca? Ei bine, la fel este si in cazul vedetelor. In realitate, cele mai sexy staruri de pe Planeta nu sunt chiar atat de hot, iar vedete lipsite de defecte chiar nu exista! V-am cam facut curiosi? Ei bine, faceti ochii mari pentru ca urmeaza un material cu totul special!

Imaginea vinde, iar asta stim cu totii! Niciunde goana dupa o imagine perfecta nu este mai nebuneasca ca in show-bizz, astfel ca starurile se dau peste cap pentru ca fotografiile lor de promovare sa fie lipsite de orice defect! Daca insa nu te ajuta natura… te scoate din necaz Photoshop-ul! Cu doar cateva click-uri ochii negri devin albastri, cosurile dispar, pielea devine alba si catifelata, ridurile se evapora ca prin minune, iar pana si bustul poate creste cu cateva numere.
Hehehehe, asta DA minune!

Cu toate ca marea siliconiada este in plina desfasurare in toate colturile planetei, exista o cantareata care nu stie cum sa-si mai micsoreze sanii. Eh, cum? In Photoshop! Asa se face ca, desi este recunoscuta pt cupa D pe care o poarta la sutien, ori de cate ori are ocazia, Katy Perry le cere graficienilor sa ii micsoreze armele fatale cu pana la doua numere.
"Aveam sanii imensi, nu stiam ce sa fac, purtam sutiene care sa-i ai aplatizeze. Tot ce-mi doream era sa seman cu Kate Moss” a povestit cantareata. Iar acum, cantareata reuseste acest lucru cu ajutorul Photoshop-ului!

Se pare ca nici Beyonce nu este multumita de felul in care arata. Ce o complexeaza pe aceasta? Tineti-va bine! Culoarea pielii!! Da, da! Ati auzit bine! Cantareata cu pielea de ciocolata se pare ca se viseaza mai mult inspre nuanta vaniliei.
In pozele de promovare a unuia dintre albumele sale, Beyonce are pielea atat de alba incat e de nerecunoscut! Diva mulatra a fost apostrofata atat de fanii afro-americani care o acuza ca ii este rusine cu culoarea pielii ei, cat si de presa de scandal care i-a atras atentia ca una e sa-ti subtiezi soldurile in photoshop, si cu totul altceva este sa iti schimbi atat de mult culoare pielii.


Considerata una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Angelina Jolie este si ea un client fidel al graficienilor. Asa se face ca in posterul ce promoveaza pelicula Salt, trasaturile actritei au suferit niste modificari radicale: nasul acesteia este mult mai subtire, pometii i-au ridicati accentuati, iar buzele i-au fost micsorate. Angelinei i-a placut atat de mult aceasta fotografie incat acum le cere graficienilor sa-I subtieze nasul de fiecare data.


KIM Kardashian are ea alura de bomba sexy, insa in realitate diva este INVADATA de celulita. Inainte ca fiecare sedinta foto sexy a ei sa vada lumina tiparului graficienii muncesc ore intregi pentru a acoperi in Photoshop espectul inestetic al celulitei, prilej cu care ii mai subtiaza si picioarele, dar si talia. Cand o fotografie neprelucrata a scapat accidental pe Internet, Kim a declarat: “Care-I problema ca am putina celulita? Ce fata cu forme nu are celulita”.
Chiar asa, insa ce fata cu forme incearca sa para ca este perfecta???... ne-am intreba noi?!
Kate Winslet este departe de a fi fotomodel, insa actrita si-a dorit mereu sa fie mai inalta si cu picioare de gazela! Reuseste acest lucru pe copertile revistelor, cand Kate cea bondoaca aduce mai mult cu Giselle Bunchen. Kate a recunoscut ca pentru coperta revistei GQ picioarele i-au fost alungite si subtiate cu o treime. Talia a suferit si ea schimbari radicale, iar din aceasta fotografie doar bustul a ramas asa cum I l-a daruit mama natura!


 

Taguri: