VEDETE prinse in FLAGRANT! Cum crezi ca au fost surprinse intr-o seara de vara Delia si Xonia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Intr-o seara de vara, aflata in centrul vechi al capitalei, DELIA s-a bucurat nespus sa-si intalneasca sotul…la shaormerie!

Artista a sustinut mereu ca ii place sa fie mai…cu forme asa ca nu ne-am asteptat sa o surprindem manancand…FRUNZE, dar totusi…shaorma la farfurie? La promotie? 6 lei bucata?!

##VIDEO114991##Intai a furat din farfuria sotului…un cartof prajit, apoi…pentru ca se simtea privita…a fugit! S-a retras in shaormerie si a inceput sa vorbeasca muult la telefon. Poate s-a gandit ca intre timp sotul va termina de mancat si nu o s-o mai ispiteasca.

Da’ de undeee… Razvan infuleca de zoor, dar tot i-a mai oprit si Deliei..ceva. Din imagini se vede clar cum artista s-a ascuns dupa al ei sot si a inceput sa ciuguleasca din shaorma lui la farfurie. Asta-i semn ca Delia nu prea poate sa-si puna pofta in cui. Si am mai observat ceva. Razvan a disparut din peisaj, timp in care soata lui a ramas la masa cu niste prietene si s-a trezit in fata ei cu un pahar cu bere.
Oare era rece si buuna?

O alta zi, o alta artista ne-a atras atentia! Xonia cea cu… cornitee si-a facut aparitia la avanpremiera filmului Maleficent alaturi de Adrian Tutu. In acea seara, apropierile dintre ei ne-au cam dat de banuit. Se infiripa ceva?

De cand au colaborat pentru piesa “Averi de sentimente” australianca si…romanul cu talent par sa fie din ce in ce mai atrasi unul de celalalt.
S-au sarutat pentru prima data la filmarile clipului, pentru ca na…asa le-a cerut regizorul, dar siiigur si lor… le-a placut.

Revenind la eveniment, acestia au facut o poza la panou in care isi tineau buzele tuguiatea, au ras, s-au mangaiat si si-au spus vorbe dulci la ureche.

I-am urmarit pana au intrat in sala de cinema si imaginile sunt destul de clare. Xonia e cam indrazneata si da semne ca ar fi…indragostita! Prima oara ii da palme peste fund lui Adrian, apoooi isi plimba mana pe spatele lui.
Si ARTISTUL o tine mereu in brate, dar parca e mai stangaci. Si cand stateau ei frumusel la coada la floricele tot artista isi reazama capul pe pieptul lui, ii mai sopteste ceva la ureche care il face rada in hohote! Asta-i semn ca se simt foarte bine impreuna. Asteptam ca aceasta situatie sa primeasca o lamurire. Sunt sau nu impreuna?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: