Vedetele au iesit in strada, impreuna cu cei 25.000 de oameni care au impanzit centrul Bucurestiului

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:40

Multe persoane publice au participat la protestele care au dus la caderea guvernului Ponta.

Delia si-a umplut conturile de socializare cu poze si filmulete de la proteste. Ea a fost in miezul protestarilor. Si Smiley a iesit din studio si s-a dus direct in mijlocul Pietei Universitatii. A si postat o fotografie de la proteste pe un cont de socializare, unde a facut referire chiar la versurile unei piese proprii. A adunat rapid peste 120.000 de like-uri. Alaturi de el, s-a aflat si Speak, care s-a aratat mandru de initiativa tinerilor.

Si alte vedete au fost alaturi de tinerii care au iesit in strada pentru a trage la raspundere vinovatii de la ragedia Colectiv. Cabral este profund afectat de eveniment pentru ca un prieten bun se zbate intre viata si moarte din cauza incendiului. Sorin Marcus si-a facut poza chiar cu o pancarta in spate pe care scrie sugestiv: „In 1989 am iesit pentru libertate; dragii mei copii, acum iesiti pentru dreptate!”

Si Xonia, Andreea Raicu si Dj Harra si-au sustinut fanii pe un cont de socializare cu poze de la proteste.

Luminita Nicolaescu se roaga neincetat de patru zile. Nenorocirea l-a prins pe Alex Pascu, verisorul ei, la concertul groazei. Si Amna a venit sa aprinda o lumanare pentru sufletele celor care s-au stins si sa se roage pentru cei care sunt inca in spital. Marturseste ca a fost in doliu in  toate aceste zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.