Vedetele au o slabiciune pentru bijuterii! Iata care sunt cele mai de suflet podoabe pentru acestea si cat valoreaza accesoriile lor

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:33

Divele adora sa isi accesorizeze tinutele cu bijuterii de la cele simple pana la cele mai sofisticate.

Surprinse in cadrul unui eveniment monden, vedetele au recunoascut ca sunt innebunite dupa pantofi, genti, haine, insa marea lor pasiune o constitue bijuteriile. Acestea au acceptat sa vorbeasca despre preferintele lor pentru podoabele care fie reprezinta un cadou special de la o persoana draga, fie au fost achizitionate chiar de ele.

Prima diva care si-a exprimat parerea despre bijuterii a fost Maia Morgenstern, care a marturisit ca tine foarte mult la bijuteriile cu valoare sentimentala.


"Sunt cele incarcate de amintiri, cele care reprezinta o amintire, o emotie, legata de o persoana, de un eveniment, bijuteriile incarcate de istorie imi sunt foarte dragi! Am o amintire de la mama, un inelus, pastrat cu sacrificii si cu riscuri, de dragul de a-l trasmite generatiilor urmatoare!", a spus actrita.

Xonia a recunoscut ca nu este o adepta a bijuteriilor si nu se pricepe foarte bine sa asocieze tinuta cu accesoriile, dar ca cerceii sunt cei care o scot mereu din impas.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Camelia Potec a marturisit ca nu renunta niciodata la lantisorul primit de la parintii sai, dupa Jocurile Olimpice de la Atena, pe care il poarta la orice tinuta vestimentara.

Iata ce alte vedete au facut dezvaluiri inedite despre bijuteriile perferate:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.