Vedetele au pierdut Insula Paradisului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:22

Echipa vedetelor din reality show-ul "Rataciti în Panama" au pierdut prima bătălie teritorială.

Cerebel, Jasmine, Cosmin Păsat, Ionuţ Atodiresei, Raomna Gabor şi Silvia (De la Vegas), adică echipa vedetelor din reality show-ul "Rataciti în Panama" au pierdut prima bătălie teritorială.

Lupta a fost grea, toţi concurenţii au dat ce au avut mai bun, iar la final bătălia a fost strânsă între vedete şi aspiranţi. Echipa galbenă, cea a aspiranţilor, a reuşit să-şi câştige dreptul de a locui în pe frumoasa Insulă a paradisului.

Astfel, vedetele vor trebui să renunţe la luxul cu care s-au obişnuit în prima săptămână de concurs şi să se adapteze condiţiilor de pe Insula Speranţei. Acolo, vedetele nu vor avea de mâncare decât nişte orez, zahăr şi nuci de cocos, iar nopţile şi le vor petrece în aer liber, dormind în hamace.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu

pierdeţi emisiunile din săptămâna asta a celui mai tare reality show- "Rataciti în Panama”, în fiecare seară de luni până joi, de la ora 22.00, iar sâmbătă de la 19.30 seara eliminărilor.

 

 

Taguri: