Vedetele au strălucit la ”Gala Femeilor Remarcabile”. Cum s-a îmbrăcat Ilinca Vandici. Prezentatoarea TV a atras toate privirile

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 mar 2023, 05:15
Vedetele au strălucit la Gala Femeilor Remarcabile. Cum s-a îmbrăcat Ilnica Vandici. Prezentatoarea TV a atras toate privirile Foto(7)

Vedetele au strălucit la Gala Femeilor Remarcabile. Cum s-a îmbrăcat Ilnica Vandici. Prezentatoarea TV a atras toate privirile

Vedetele din România au atras toate privirile cu ținutele lor la ”Gala Femeilor Remarcabile”. Ilinca Vandici s-a dovedit a fi o prezență extrem de apreciată în cadrul acestui eveniment.

Pe 7 iunie a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului ”Gala Femeilor Remarcabile”. Nume cu rezonanță puternică în showbiz-ul din România au luat parte la cel mai așteptat eveniment al anului. Vedetele au purtat ținute spectaculoase. Ilinca Vandici a fost una dintre cele mai apreciate prezențe ale serii. 

Cum s-a îmbrăcat Ilinca Vandici la ”Gala Femeilor Remarcabile”

”Gala Femeilor Remarcabile” aduce în prim plan curajul, performanța și adevăratele valori, așa cum au fost ele scrise de către femei puternice, excepționale prin natura lor.

Ilnica Vandici, frumoasa prezentatoare Tv, a fost gazda acestui eveniment remarcabil, iar ținuta pentru care a optat a scos-o complet din anonimat. Vedeta a purtat o rochie albă cu pene atașate, extrem de lejeră, care i s-a potrivit de minune, ba chiar a atras toate privirile în cadrul galei.

Premiile acordate în cadrul evenimentului ”Gala Femeilor Remarcabile” au îmbinat cu succes mediul artistic, social și de afaceri din România, sărbătorind femeile de succes din aceste domenii.
Artiste cu cariere impresionante, femei care conduc companii de succes, eroine din viața de zi cu zi despre care, poate, nu auzim suficient, au fost prezente la acest eveniment.

Printre premiatele serii s-au numărat: Irina Rimes, Roxana Voloseniuc, Maria Lucia Hohan, Malvina Cservenschi, Mioara Velicu, Rodica Popescu Bitanescu, sau Elisabeta Lipa.

Invitații de seamă, muzica bună și atmosfera pe măsură au făcut ca seara să fie una memorabila.

Momentele artistice oferite de Andra, Elwira si Mihai Petre, Xenti și Andreea Runceanu au făcut deliciul publicului. Amfitrionii evenimentului au fost: Ilinca Vandici și Cătălin Măruță. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată soacra Ilincai Vandici! Imagini în premieră cu cele două împreună. Unde a plecat toată familia cu mic cu mare

Anca Țurcașiu a strălucit la ”Gala Femeilor Remarcabile”

Anca Țurcașiu este o prezență rară la evenimente, însă a strălucit de-a dreptul prin grație, naturalețe și rafinament. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, arată din ce în ce mai bine, are un corp perfect, iar rochia neagra, fina, pe care a purtat-o, i-a pus in evidenta silueta de invidiat. 

De asemenea, o altă prezență care nu a putut trece neobservată a fost Andreea Berecleanu, care s-a remarcat atât prin vestimentație cât și prin accesoriile deosebite. 

Evenimentul memorabil a avut loc în Sala Tronului a Palatului Regal, Muzeul Național De Arta al României în prezent, locație care a subliniat încă o data importanta si eleganta evenimentului. 

”Femeile remarcabile sunt peste tot în jurul nostru iar talentul, dedicarea și angajamentul lor schimbă colțul nostru de lume, reușind să-l transforme într-un loc mai bun. Pe ele le avem în minte atunci când realizăm designul bijuteriilor din colecțiile Kultho Forever Diamonds și tot ele sunt muzele tuturor designerilor brandurilor de lux pe care, cu mândrie, le avem în portofoliul Kultho.

Putem spune, așadar, ca aceasta gala face parte din ADN-ul Kultho, continuând munca noastră de până acum. Am ajuns deja la a doua ediție si ne bucuram sa o oferim ca o reverență adusă tuturor femeilor”   spune Mădălina Diaconu, director de marketing Kultho.

Citeste si: Cum arată Ilinca Vandici complet nemachiată! Vedeta TV a renunțat la orice urmă de machiaj: "Ce ochi frumoși!"