VEDETELE autohtone au luat modelul starurilor de la Hollywood: Nu mai vor sa poarte lenjerie intima VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 21:10

Ce sa mai faci pentru a mai soca pe covorul rosu? Vedetele au Solutia!

Lasa-ti lenejria intima acasa si cu siguranta vei fi atractia serii! Culmea, si cantaretele noastre invata de la starurile de la Hollywood. Care e mai sexy insa? 

Opaaa! Nu de putine ori divele de peste hotare s-au trezit pe covorul rosu…fara chilotei! Sa nu credeti ca si-au uitat DIN GRESEALA lenjeria intima acasa, ci totul a fost facut…cu intentie. Doar trebuiau sa atraga toate privirile, nu?

 De curand, la premiera filmului “Parker”, extravaganta Jennifer Lopez si-a facut aparitia intr-o rochie alba, de zeita, mulata rau si transparenta in lateral.
Starul in varsta de 43 de ani a aratat pe langa fundul mega bombat si faptul ca…si-a lasat bikini acasa! Nazdravanaaa…

Rihanna, fata rea a Hollywoodului, a purtat, in urma cu ceva timp, o rochie superba semnata de Stella McCartney, din dantela neagra si cu un umar dezgolit. Tinuta era transparenta in parti, asa ca toata lumea putea sa-si dea bine seama ca Riri n-are nici sutien si nici bikini.
Oricum la ea, chit ca-i vorba de o gala, chit ca-i vorba de-o iesire cu prietenii, tinuta ei se poarta FARA lenjerie!

 Nimeni nu s-a asteptat ca “serioasa” Gwyneth Paltrow sa isi faca aparitia la premiera unui film, intr-o tinuta atat de provocatoare. De un alb pur, rochia ii lasa la vedere spatele, dar si o parte din posterior si era limpede ca buna ziua ca alta piesa vestimentara nu mai avea pe ea…

 La premiera filmului “Mizerabilii”, multi au vazut ce ea n-ar fi vrut! Anne Hathaway a oferit momentul serii atunci cand s-a dat jos
din masina. Imbracata cu o rochie neagra, decenta, actrita nu prea a fost atenta si le-a aratat fotografilor lenjeria intima ...inexistenta! Asta da gafa!

Credeati ca ale noastre sunt mai cuminti? Da de undeee. Naravasa Andreea Balan nu rateaza nicio ocazie sa arate cat este de sexy. La o decernare de premii a purtat o rochie neagra, mulata si transparenta in unele locuri. Toti privitorii se frecau bine la ochi, caci nu vedeau chiloteii niciunde.
Cantareata a recunoscut dupa gala ca nu a purtat lenjerie intima, deoarece…”Asa e rochia, dom’le”.

V.O: Anna Lesko a uimit pe toata lumea atunci cand a ales sa isi lase bikinii acasa. Artista a purtat o rochie pastelata, cu imprimeuri florale, extrem de decoltata la spate. Atat de decoltata incat a lasat sa se vada si posteriorul GOL si…apetisant. Buna alegere, daca ne intrebati pe noi!

 Anda Adam a avut si ea doua aparitii extrem de kinky.
La gala Media Music Awards de la Sibiu, blonda a purtat o rochie tip sirena, decupata in lateral, care ii evidentia silueta. Bineinteles ca intrebarea de pe buzele tuturor era daca are chilotei sau nu?! Artista a mai starnit apoi inca o data curiozitatea privitorilor! A imbracat la un eveniment monden o rochie rosie, sexy si transparent! Bravo mai fetelor! Zici ca ati iesit, la aerisit!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.