Vedetele autohtone au profitat de sarbatori pentru a sta cu cei dragi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Incurcate sunt caile Domnului, pana si de Paste! Vedetele showbiz-ului romanesc au profitat de sarbatori pentru a sta cu cei dragi.

Oana Zavoranu, insa, a surprins pe toata lumea. A petrecut de Inviere cu un barbat pe care nu credeam ca o sa-l mai vada vreodata! Face ce face Oana Zavoranu si lasa pe toata lumea masca! Cea mai recenta isprava a avut loc in Noaptea Invierii.

Cu cine credeti a fost sa ia Lumina Oana Zavoranu? Sa fie vorba de Pepe? Nici vorba! Este chiar Tomer, ultima cucerire a Oanei.

Se pare ca relatia lor cu nabadai nu s-a sfarsit. Si asta chiar daca fix cu o saptamana inainte, Oana Zavoranu trecea prin momente de disperare din cauza iubitului ei! Vedeta pare sa fi uitat incidentul. S-a lasat purtata de spiritul sarbatorilor si l-a iertat. Ce nu face un barbat indragostit? I-a fost alaturi Oanei la slujba de Inviere si n-a lipsit de la masa in familie, alaturi de Marioara Zavoranu.
Tomer este exemplul care intareste vorba aceea: „Dragostea invinge orice”.

Adrian Mutu nu se numara printre vedetele care si-au petrecut Sfintele Sarbatori alaturi de sotia sa. Fotbalistul s-a consolat in bratele unei brunete. Ce era sa faca bietul om, daca sotia sa, Consuelo, si cele doua fete au ramas sa sarbatoreasca peste mari si tari, tocmai in Republica Dominicana?

##VIDEO110043##

Cine sa fie norocoasa? Va dam, pentru inceput cateva indicii: locuieste in Pitesti, este foarte apropiata de mama fotbalistului si mai ca ii stie toate secretele lui Mutu inca din pruncie.

O fi vorba de vreo dragoste din adolescenta? Ei bine, nu. Este chiar sora lui, dovada ca Briliantul s-a facut baiat cuminte!

Connect-R se mandreste zilnic cu postura de tatic! Bebelusul lui, de doar cateva luni, este rasfatat continuu. Acasa, alaturi de sotia sa, Misha, cantaretul a simtit altfel Pastele. Este primul an pe care-l petrec in trei!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mandra, nevoie mare, este si Ana Lesko.

Desi e mamica doar de 3 saptamani, a tinut sa pastreze traditia sarbatorilor. A pictat oua pentru Adam! Mai mult, Anna s-a intalnit cu iepurasul care i-a daruit micutului un ou de ciocolata cat el de mare!

Ramanem tot la vedeta acestei sarbatori, oul! Proaspata mamica, Dana Rogoz, vrea sa-i ofere bebelusui ei cadouri la scara potrivita varstei de doua luni. Ce ou mic i-a vopsit actrita, fix cat manuta copilului ei!

 

 

Taguri: