Vedetele autohtone, prinse pe picior gresit la un eveniment monden important!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Dichisite si nu prea. Mai ales daca le prinzi pe picior gresit! Priviti cum s-au pregatit vedetele noastre pentru o gala importanta!

Atentie la neatentie, altfel, ti se intampla cand ti-e lumea mai draga. Asta a patit Claudia Pavel, Cream, asa cum este cunoscuta in lumea mondena. Frumoasa bruneta a impresionat pe toata lumea cu decolteul ei! A vrut sa suprinda si a reusit mai mult decat isi dorea.

Isi asuma statutul de vedeta! Este constienta ca toti ochii sunt atintiti asupra ei si ca nu da deloc bine sa fie prinsa pe picior gresit, dar, se mai intampla! Alta diva, alta rochie impresionanta! Ramona Badescu, diva de Italia.

Frumoasa si stralucitoare ca intotdeauna, Ramona ne dezvaluie un mic secret- isi face singura pedichiura!

O mica scapare! Oricum, Ramona Badescu, arata senzational la cei 44 de ani. Actrita are mare grija de corpul si de sanatatea ei si reuseste sa ramana in topul celor mai ravnite burlacite. Si daca tot suntem la ora dezvaluirilor, ramona ne mai spune una!

Printre aparitiile cu greutate la gala s-a numarat si Boby Paunescu.

Faima de barbat bine si superba partenera agatata de bratul sau au intors toate privirile asupra sa. Este prima data cand Boby Paunescu vorbeste deschis despre relatia pe care o are cu aceasta superba modelina.

Normal ca este indragostit! Doar o are alaturi pe Alice Peneaca, una dintre cele mai bine cotate fotomodele din Romania. Si relatia pare serioasa, din moment ce pe degetul fetei straluceste un inel cu diamant.
Sa fie de logodna?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO132502##