Vedetele dau cartile pe fata! Unele dintre ele au avut job-uri bizare inainte de a deveni celebre! Iata ce marturisiri incendiare au facut acestea

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 23:01

Desi nu isi imaginau ca vor fi celebre, actualele vedete nu se feresc sa vorbeasca despre ocupatiile avute in trecut.

Invitati in platoul "Teo Show", Elena Merisoreanu, Vasile Calofir si Gina Matache nu s-au sfiit sa dezvaluie tuturor ca inainte de a deveni vedete, au avut cu totul alte ocupatii.
Insa cea care a deschis sirul marturisirilor a fost chiar Teo Trandafir, care a declarat ca nu se rusineaza deloc cu faptul ca inainte sa ajunga in televiziune, a avut alte patru job-uri: vanzatoare de taraba, apoi agent de turism in prima agentie privata din Bucuresti si vanzatoare de sticlarie si apoi secretar dactilograf la primul post de radio independent "Fan Radio Bucuresti".

Pe de alta parte, Elena Merisoreanu a marturisit ca a fost mai intai centralista, apoi a fost curier.
"Eu am fost si centralista si pe urma am fost curier si pierdeam corespondenta!", spus cantareata.
Gina Matache a recunoscut ca a facut atletism de performanta si apoi a inceput ucenicia in contabilitate, apoi a trecut in birou si a fost contabila.

Iata ce alte dezvaluiri au facut vedetele:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.