Vedetele, DEZBRACATE de SECRETE la Romanian Music Awards. Au dat tot din casa!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Au mereu zambetul pe buze si par ca radiaza de fericire. Adevarul este, insa, altul.

Vedetele tremura cand apar in fata dumneavoastra, ba chiar au si cateva ritualuri, ca sa nu se piarda cu firea. Dincolo de look-ul perfect si de zambetul care lasa de inteles ca traiesc viata in roz, vedetele sunt si ele oameni pana la urma. Rad, plang si sufera atunci cand ceva nu merge bine in viata lor. Si nu va ganditi ca nu au emotii atunci cand urca pe scena, chiar si pentru a mia oara!

De ce are nevoie Andreea Banica inainte de un show, in fata fanilor? Ne-a spus chiar ea: „ Sa am parte de

putina liniste inainte, sa fiu macar o ora singura ”. Nicoel Cherry face mai mult de-atat: „ Fac o rugaciune, Tatal Nostru, alaturi de echipa mea si de fiecare data ne-a mers foatre bine ”.

Pentru Elena Gherghe conteaza cum se simte in hanele pentru show: „ Inainte sa ma urc pe scena trebuie sa imi placa foarte mult ceea ce port, sa ma simt foarte relaxata ”.

Cei mai multi isi scuipa in san inainte sa urce pe scena. Sunt, insa, si vedete care isi pastreaza calmul cu o gluma!

Ce credeti ca fac Antonia si Velea ca sa scape de trac: „ Facem Yoga. Ne punem picioarele dupa gat. (…) Ne gandim sa distram lumea. Lumea sa reactioneze pozitiv la mesajul si show-ul nostru ”. CRBL recunoaste ca si acum urca pe scena tot cu emotie, dar nu e superstitios: „ Nu port chilotii norocosi, nu-mi fac vreo rugaciune, doar emotia exista de fiecare data, dar o stapanesc ”.


##VIDEO122070##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.