Vedetele din "1001 de nopţi" se destăinuie la Kanal D în seara de Revelion

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:54

Nu pierde interviurile, miercuri 31 decembrie si un nou episod din serialul tau favorit!

În seara de Revelion, Kanal D le oferă fanilor serialului ”1001 de nopţi” ocazia de a afla amănunte, în premieră şi în exclusivitate în România, despre actorii care dau viaţă celebrelor personaje Şehrazat, Onur, Kerem, Benu.

În premieră şi în exclusivitate

După ce marţi, 30 decembrie, fanii serialului vor putea urmări un episod special cu cele mai bune momente din sezonul 3 al serialului, miercuri, pe 31 decembrie de la 20:15, Kanal D difuzează atât un nou episod cât şi o serie de interviuri în exclusivitate pentru Kanal D cu Berguzar Korel, Halit Ergenc, Tardu

Flordun, Ceyda Duvenci şi Kudret Sabanici.

Corespondentul special pe platourile de filmare din partea Kanal D România, Ilcnur Omer, a realizat interviurile cu cei patru actori în casa lui Bennu şi Kerem, o vilă aflată într-un cartier nou, luxos din Istanbul. Deoarece producătorii şi-au dorit ca serialul să aibă cele mai bune locaţii, decoruri şi condiţii de filmare au decis ca vilele închiriate să fie decorate după stilul şi personalitatea fiecărui personaj al serialului.

Filmări în cele mai luxoase vile din Istanbul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În timp ce pentru vila în care locuiesc Bennu şi Kerem, una dintre cele 8 locaţii fixe ale serialului, se plătesc 1500 de euro pentru o zi de filmare, suma creşte pentru vila de pe malul Bosforului în

care locuiesc Sehrazat şi Onur. Închiriată pentru 6 luni, spaţiul beneficiază de decoruri realizate în totalitate de echipa serialului, toate alese special pentru cei doi protagonişti.

Cu cine sunt căsătoriţi protagoniştii serialului în viaţa reală? De ce nu a mers relaţia dintre Berguzar Korel şi Halit Ergenc? Cum au continuat să lucreze împreună Berguzar şi Ceyda Duvenci după ce iubitul acesteia din urmă s-a îndrăgostit de frumoasa Sehrazat? Pentru a afla toate acestea şi multe altele, rămâneţi alături de Kanal D, miercuri 31 decembrie de la 20:15.

În noaptea dintre ani, trăieşte miracolul celor 1001 de nopţi!
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.