Vedetele Exatlon nu pot sta departe de competitiile sportive! Cum s-au descurcat la prima competitie la care au participat dupa ce s-au intors din Republica Dominicana

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 mai 2018, 12:44

Duminica, fostii concurenti de la Exatlon au participat la semimaratonul Bucuresti.

Sportivii de la Exatlon care au fost eliminati din competitia Exatlon, cel mai iubit reality show sportiv, au participat duminica la cursa populara din cadrul semimaratonului Bucuresti.

 

"Trei kilometri nu sunt multi si nu puteam sa stau departe de echipa Exatlon. Am acceptat cu mare drag provocarea", a marturisit cantareata Claudia Pavel, fosta membra a echipei Faimosii de la Exatlon.

 

Atat fostii Razboinici, cat si fostii Faimosi, s-au prezentat intr-o forma de zile mari. Confruntarile unice de care au avut parte la Exatlon i-au ajutat sa isi dezvolte mult mai bine abilitatile fizice.

 

"Pentru mine, a fost o experienta noua, e primul maraton la care i-au parte. Nu a fost foarte solicitant, avand in vedere numarul kilometrilor.

Ne-am simtit bine"
, a spus Bogdan Mardale, fost component al echipei Razboinicii.

 

Iata cum s-a desfasurat cursa:

 

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.