VEDETELE iti spun ce se poarta in aceasta toamna-iarna ca sa fii in trend!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:53

Cine poate sa fie mai trendy decat…vedetele noastre!

##VIDEO90004##Ele stiu mereu CE si CUM sa poarte…Odata cu venirea FRIGULUI, vedetele si-au updatat garderoba cu vestimentatii in trend! Pe la ele am observat ca accesoriului must have al sezonului este esarfa aranjata in stil turban, pe cap! Arata “tres chic”!

Pentru ca temperaturile sunt mai scazute, divele poarta rochiile elegante cu dressuri groase si negre! Asa ca…nu va feriti sa le purtati!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

Ca

sa nu raciti, purtati si…caciuli! In trend, sunt cele…cu modele! Un articol nu foarte calduros este si geaca neagra de piele, de care vedetele NU se dezlipesc! Si nu renuntati…la blugi! In trend sunt cei…skinny. Si pentru doamnele care isi permiiit, am observat ca la moda este geanta neagra…Chanel! La noi, muulte vedete o au in garderoba, semn ca desi costa cateva mii bune de euro, ale noastre fac eforturi pentru a fi…in trend!

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!