Vedetele iubesc TATUAJELE! Iata care sunt cele mai cautate modele in randul starurilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:25

Cand te hotarasti sa te tatuezi nu poti sa o faci oricum. Trebuie sa gasesti modelul potrivit.

Pe locul 5 gasim unul dintre cele mai cautate simboluri cu care vedetele autohtone vor sa isi decoreze trupul: funda.

O reperzentanta asidua a acestui tatuaj este frumoasa Antonia care, la varsta de 19 ani, si-a desenat o fundita rosie pe incheietura mainii si de atunci tare mult se mai mandreste cu ea.

O alta diva sexy care a ales sa isi tatueze 2 fundite pe coapse este fata rea a showbizului, Ruby.


Numai ca pe ea o cam tragem de urechi, caci nu a fost deloc originala. Ruby a copiat-o pe celebra Pink, care are exact acelasi tatuaj in aceeasi zona.

Pe locul 4 in topul nostru al celor mai cautate modele de tatuaje se afla mesajele. De exemplu Daniela Crudu, eterna asistenta zvapaiata, a ales sa isi tatueze pe umar "Je ne regrette rien", adica eu nu regret nimic.


Andreea Raicu, parca in semn de recunostinta pentru viata frumoasa pe care o are si-a tatuat pe mana dreapta cuvantul "Serendipity", care ar putea fi tradus ca destin, karma sau noroc din intamplare.

Un tatuaj tot cu mesaj si-a facut si Alex Velea. Pe spatele artistului poti citi "Munceste ca un sclav". Pe locul 3 in topul nostru se gasesc tatuajele cu diverse vietati. Deja este bine cunoscuta pasiunea Anei Maria Prodan pentru broaste.


Si Roxana Ciuhulescu si-a satisfacut o excentricitate pe cand avea doar 15 ani. Si-a desenat pe mana stanga un cap de Leopard.

Si Cosmina Pasarin s-a declarat o fana impacata a tatuajelor. In 2007 si-a desenat mai multi fluturasi roz in zona lombara.

Pe locul 2 in topul celor mai cautate modele de tatuaje se gaseste cheia sol. Artistele, carora le curge muzica prin vene, s-au ingramadit sa se tatueze astfel.
Inna si Antonia sunt doar 2 exemple.

Acum va aratam unele dintre cele mai impresionante tatuaje pe care le-am vazut la starurile de la noi. Aici il amintim din nou pe Alex Velea, care si-a aratat din nou iubirea neconditionata fata de fratele Smiley, punandu-i fata pe bratul lui.

Connect-R este un om cu frica lui Dumnezeu. Nu a uitat de unde a plecat asa ca si-a tatuat chipul parintilor sai pe bratul stang si i-a numit "Eroii mei".


 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.