Vedetele Kanal D au facut furori la evenimentul de lansare a grilei de toamna! Iata ce parere a avut Iulia Albu despre tinutele acestora si ce comentarii acide a avut la adresa lor

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Stilul a fost ideea de baza a serii, iar vedetele postului au imbracat cele mai extravagante tinute si au dat startul petrecerii.

Lansarea grilei Kanal D a fost un adevarat spectacol de moda, la care protagonistii  au fost vedetele postului. Acestea au fost analizate ad-hoc de Iulia Albu, care nu s-a putut abtine de la comentarii acide nici de aceasta data. Fashion editorul a fost provocat de echipa "Teo Show" sa dea cateva verdicte pentru tinutele vedetelor.

Prima care a primit critici dure din partea Iuliei Albu a fost Andreea Mantea, despre care a afirmat ca nu are o tinuta potrivita, deoarece nu si-a asortat corect rochia cu pantofii.

"Rochie rosie, panatofi rosii, plicul este groaznic!", a spus Iulia Albu.

La extrema cealalta s-a aflat Simona Patruleasa, care a purtat o pereche de pantaloni lejeri de culoare neagra si un sacou alb. Prezentatoarea stirilor Kanal D a fost apreciata initial de juratul "Bravo, ai stil!", dar cu toate acestea a incercat sa ii gasesaca nod in papura, atentionand-o ca ar fi trebuit sa mai lucreze la coafura pentru a fi perfecta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Iata ce reactii au avut vedetele la criticile primite pentru tinutele alese.

##VIDEO164780##

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.