Vedetele Kanal D se pregatesc de marea aniversare! Postul TV implineste zece ani de emisie! Iata ce urari au facut prezentatorii merituosi in prag de sarbatoare!

Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:04

Acestea au fost surprinse in timpul unei sedinte foto dedicata aniversarii postului.

Teo si Bursucu au facut fotografii alaturi de colegii din echipa "Teo Show" si au declarat ca se simt la servicu ca intr-o adevarata familie si ca fac totul cu mult drag.
"Am invatat unul de la altul o caruta de lucruri, facem emisiuni in fiecare zi!", a spus Teo.

"Nici nu mi-am imaginat ca voi ajunge si eu sa sa lucrez aici! Sunt aici de sapte ani, dar parca sunt aici de la inceput!", a
spus prezentatoarea.
Surprinsa alturi de sotul ei, Gabriela Cristea a marturisit ca zece ani de Kanal D inseamna o mare parte din cariera sa. Tavi Clonda a tinut sa mentioneze ca i-ar oferi nota zece sotiei sale pentru toate eforturile depuse in cariera sa si pentru meritele sale deosebite in cadrul postului.
"Daca ma intrebi pe mine cui i-as da nota zece, Gabrielei! Pentru ca stiu cat munceste, stiu cat lucreaza, stiu ce efort depune de zece ani la Kanal D!",
a spus Tavi Clonda.

"La multi ani, Kanal D! Sunt zece ani in care a crescut atat de frumos si cat de sus a ajuns si cat de sus o sa mai urce!", a spus Andreea Mantea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum

au pozat vedetele Kanal D si ce surprize pregatesc de zor telespectatorilor:

 

Taguri: