Vedetele ne surprind mereu! Cele mai NEASTEPTATE despartiri din lumea mondena in 2012 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:15

Pe parcursul anului 2012 viata vedetelor noastre a fost mai ceva ca in telenovele. Despartirile scandaloase si cuplarile soc au facut subiectul multor dezbateri mondene.

Sylvia si Andrei de la Alb Negru pareau sa formeze cel mai frumos si fericit cuplu monden, dar aparentele insala de cele mai multe ori.

Solutia pe care a gasit-o artista pentru a combate plictiseala din casnicia ei a fost aceea de a-si insela sotul cu tanarul Iulian Demeter.

Chiar daca aventura lor a fost motiv de divort, iata ca dupa despartirea de Andrei Sylvia nu a ramas in bratele amantului.
Si-a gasit repede un alt iubit, cu 5 ani mai tanar decat ea.

Biata Andreea Raicu. In viata personala s-au tinut necazurile de ea de zici ca a fost blestemata sa nu isi gaseasca niciodata printul. Toata relatiile ei au esuat lamentabil, astfel ca nu ne-a mirat prea tare cand am auzit ca nu a mers nici cu Tudor Chirila.

Cei 2 s-au separat in primavara, iar prin targ umbla vorba ca motivul ar fi fost infidelitatea artistului.
Andreea a stat singura si departe de ochii lumii mai bine de jumatate de an dar, de curand, si-a luat revansa intr-un mod fabulos: s-a cuplat cu Horia Tecau.

Daca Tania Budi a reusit ca pana la 40 de ani sa isi tina ascunsa viata privata de ochii curiosi ai presei, iata ca in 2012 diva ne-a socat de-a dreptul. Din declaratiile fostului ei iubit, Lucian Viziru, s-a aflat ca frumoasei actrite ii place sa faca sex in 3, dar ca totusi nu prea stie sa satisfaca un barbat.


Apoi Tania a intrat in alt scandal, unde a primit declaratii acide din partea Biancai Dragusanu. In perioada in care Adrian Cristea s-a despartit de iubirea lui de-o viata, acesta a cautat consolare in bratele actritei. Nu ne asteptam de la Tania sa intre in astfel de situatii, dar vedetele ne socheaza in fiecare zi.

Fix atunci cand vorbeau mai serios despre casatorie, Anda Adam si Victor Slav s-au despartit.
La ei nu a fost cu scandal, iar motivele rupturii sunt inca necunoscute. Cei doi si-au gasit insa rapid pe altcineva.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.