Vedetele noastre sunt innebunite dupa obiectele lucrate manual! Iata ce pasiuni ascunse au Jasmine si Daniela Gyorfi si ce planuri de afaceri are Maria Constantin

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:41

Acestea sunt fascinate de tot ce inseamna hand made si marturisesc ca de multe ori si-au creat propriile tinute de scena.

Vedetele autohtone au aflat deja care este noul trend in materie de fashion. Se pare ca obiectele vestimentare lucrate manual sunt in mare voga.
Surprinse in cadrul unui eveniment de prezentare a obiectelor hand made, vedetele au recunoscut ca sunt interesate de aceste mestesuguri inedite si au incercat de multe ori sa iasa din rutina si sa faca si altceva.

Jasmine a marturisit ca ii plac bijuteriile, hainele, pantofii, tot ceea ce ii place de fapt oricarei femei.

Aceasta a recunoscut ca si-a creat prima tinuta de belly dance.

Pe de alta parte, Daniela Gyorfi a declarat ca adora sa se tatueze cu henna si ca viseaza sa se poata tatua intr-o zi, pe tot corpul si sa filmeze si un videoclip. Insa marea sa pasiune este sa calatoreasca prin lumea intreaga.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ianna

a marturisit ca ii place sa cante lal pian in timpul liber, insa adora sa gateasca pentru familia sa si sa decoreze masa.

Maria Constantin a vorbit in premiera despre faptul ca intentioneaza sa isi lanseze o colectie de haine inspirate din portul popular si mai mult decat atat a recunoscut ca deja a creat o tiuta de scena cu propriile sale maini.

Totodata a subliniat si faptul ca nu va renunta la prima sa dragoste, cantecul popular.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.