Vedetele nu au o viata perfecta! Iata CELE MAI MARI REGRETE ale lor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:22

Oameni simpli le invidiaza pe vedete. Au senzatia ca viata acestora este lipsita de griji, dar tinem sa le demonstram ca lucrurile nu stau deloc asa.

Orice om are regrete si experiente nu tocmai placute.

 

Desi viata Cameliei Sucu, regina imobiliarelor, pare de un roz intens, uite ca au existat momente care au innegrit-o. Si bogatii plang cateodata, si au regrete.

 

"Cand am trecut la meseria de medic la una de mic antreprenor am avut un regret. In continuare port acest regret in suflet pentru ca a fi medic este ceva special", spune Camelia Sucu.

 

Cu siguranta ar fi cunoscut real succes daca ar fi ales medicina, asa ca femeia de afaceri, priceputa la toate, cu o avere estimata la 70 de milioane de dolari, ne place, indiferent de ce a ales sa faca in viata.

 

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania si a avut in viata ei pana acum tot ce si-a dorit, insa un vis nu a reusit sa si-l implineasca.

 

"Regret ca inca nu am invatat sa cant la pian, dar nu e timpul pierdut. Altii s-au apucat mult mai tarziu si au avut rezultate", spune Geanina Ilies.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

De la vorbe pana la fapte

este cale lunga. prezentatoarea TV declara sus si tare ca ar fi vrut sa devina pianista, insa nu a facut niciun pas in aceasta directie si marturiseste ca nici nu are timp de asa ceva.

 

Atunci, ne intrebm ce rost mai au visele daca nu faci nimic pentru a le transforma in realitate? Asa ceva nu ne place!

 

Andreea Esca a trecut acum ceva vreme printr-unul dintre cele mai cumplite accidente: si-a fracturat piciorul drept la ski si a crezut atunci ca viata ei va fi data cu totul peste cap.

 

"Am crezut ca o sa fie foarte foarte greu si complicat si ma gandesc si in ziua de astazi ca, pana la urma, a trecut totul cu bine si ca pot sa il folosesc ca si inainte", a spus prezentatoarea TV.

 

Accidentul e accident, nu de multe ori poate fi evitat, insa totul e bine cand se termina cu bine.

Ne plac povestile cu happy end.