Vedetele s-au duelat pe ringul de box seara trecută. Primele declarații ale lui Iancu Sterp, Giani Kiriță și Kamara înainte de cea mai așteptată gală MMA

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 feb 2023, 12:05

Vedetele s-au întrecut seara trecută în ringul de box într-un act de caritate. Iancu Sterp, Giani Kiriță și Kamara sunt doar câțiva dintre cei care au participat.

Seara trecută, la Gala MMA s-au luptat vedete numai una și una. A fost cel mai așteptat eveniment al momentului, printre participanți s-au numărat Giani Kiriță, Iancu Sterp, Kamara și Iulian Pîtea. Sunt doar câteva dintre vedetele de la noi care aseară au arătat de ce sunt în stare în ringul de box.

Ce au spus vedetele înainte de cea mai așteptată Gală MMA

În cadrul emisiunii Teo Show au fost difuzate momente-cheie cu cele mai importante declarații ale participanților de la Gala MMA, care a avut loc seara trecută.

Vedete cunoscute din showbizul românesc au arătat de ce sunt în stare în ringul de box. Jador și Bogdan de la Ploiești au fost prezenți și și-au susținut favoriții.

Giani Kiriță a luptat împotriva lui Andy Constantin. Fostul fotbalist a dezvăluit, înainte să intre în ring, că emoțiile există, fiecare sportiv de performanță le are.

”Dacă până acum eram pregătit să-mi pun bandaje la glezne pentru eram fotbalist, acum este pentru prima dată în viață când îmi pun la mâini.

(n.r Cum te simți? Ai emoții?) orice sportiv de performanță are emoții, nu există că e fotbal, că e sport de contact, toți avem emoții”,
a spus Giani Kiriță. 

Kamara a intrat în ring alături de Iulian Pîtea, celebrul campion la sporturi de iarnă.

”Sportul ăsta, jos pălăria, pentru mine este foarte greu. Într-o repriză de trei minute, este mult mai greu, pentru mine cel puțin, decât la un meci de fotbal.

Adică, am obosit mai mult”, a spus Kamara.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La rândul său, Iulian Pîtea a dezvăluit că banii pe care îi câștigă în această competiție se vor duce către fiul lui Kamara, Leon, care are mare nevoie de acești bani pentru a duce o viață normală, ca orice copil.

”Tot ce câștig eu aici se va duce către Leon, fiul lui Kamara. Adică, cum ar veni, luptăm amândoi pentru aceeași cauză”, a spus Iulian Pîtea.

Citeste si: Jador, prima reacție după ce Iancu Sterp a câștigat în fața lui Ovidiu Neveu! Cântărețul a fost prezent alături de Bogdan Mocanu și Culiță Sterp la meciul decisiv

Iancu Sterp a câștigat în fața lui Ovidiu Neveu. Ce a spus tânărul înainte să intre în ring

Iancu sterp l-a învins pe Ovidiu Neveu la gala MMA. Acesta a venit însoțit de Culiță Sterp, fratele său. Înainte să intre în ring, Iancu a făcut și câteva declarații pentru Teo Show.

”(n.r Ce te-a sfaturi Culiță înainte de meci?) Să îi dau cum știu eu mai bine.

Șicanarea asta persistă de multă între noi, de când am decis să ne batem, nu prea ne-am înghițit unul pe altul”, a spus Iancu despre adversarul său. 

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Cum arăta Iancu la câteva minute după bătaia cu Ovidiu Neveu. Fiul mamei Geta l-a învins pe tiktoker în cea mai tare Gală

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.