Vedetele SE DESTAIUNIE! Iata care sunt motivele pentru care ar intenta DIVORTUL VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:30

Povestile in care Feti Frumosi si Ilene Cosanzene se indragostesc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti raman doar in paginile cartilor, caci in viata reala, altul e finalul.

Mai exact, protagonistii din ziua de azi ajung una doua la divort! Care sa fie motivele?

 

Luam pentru inceput cuplul Alina Sorescu si Alexandru Ciucu. Cei doi sunt casatoriti de ceva vreme, par sa formeze un cuplu solid, insa daca, prin absurd, o a treia persoana si-ar baga coada in relatia lor, cum ar reactiona Alina?

 

"Nu cred ca infidelitatea e un motiv de divort, daca e mai mult decat o aventura atunci avem o problema, daca la mijloc sunt sentimente…", a declarat vedeta.

 

Sonia Trifan este mai transanta si nu ar accepta sub nicio forma ca iubitul sa calce stramb!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

Nici leoaica Iulia Vantur nu ar ierta infidelitatea. Mariei Radu nu-i pasa daca iubitul o insala. Pentru ea, altele ar fi motivele de divort.

 

Mihaela Drafta da insa verdictul cel mai avizat.

Desi in prezent are o relatie cu Bogdan Vladau, candva a fost casatorita si a trecut printr-un divort!

 

Singura care nu vrea sa se gandeasca DELOC la divort este Jojo. Actrita nu crede ca exista vreun lucru pe lumea asta care sa poata sa-i zdruncine casnicia!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?