VEDETELE SI FAST-FOOD. Cand au mancat ultima oara shaorma? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 08:00

Ce mananca de obicei o vedeta? Mancare sanatoasa, fara colesterol, dar cu multe vitamine, sau mai gusta din cand in cand cate o sarmaluta ori o shaorma?

Echipa “ Draga mea prietena ” le-a intrebat pe vedetele feminine prezente la un eveniment monden ce obisbnuiesc sa includa in dieta lor. Carmen Bruma nu si-ar cumpara shaorma de la chiosc, dar ar incerca una in varianta pentru vegetarieni. Malvina Cervenski a povestit ca a mers in vizita la Istanbul unde nu putea sa rateze ocazia de a manca o shaorma. Dana Savuica a spus un categoric “Nu”, iar Camelia Sucu a recunoscut ca orice om, fie ca este vedeta sau nu, gusta din cand in cand o shaorma sau o sarmaluta.
La fel si Gabriela Vranceanu Firea. Andreea Raicu ne-a spus ca este vegetarian, prin urmare, shaorma este exclusa din meniul vedetei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.