Vedetele si tinutele de top afisate la evenimentele mondene. Ramai surprins cand afli cati bani dau pe haine si accesorii!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Vedetele isi arata, pe la evenimente, toate comorile. Poseta de mii de euro sau ceasul cu pietre stralucitoare sunt accesorii de nelipsit daca vor sa iasa din anonimat.

Nu a fost nevoie decat de intrebarea potrivita pentru ca ele sa spuna pretul corect. Exista o regula nescrisa, dar sfanta in lumea vedetelor! Orice eveniment monden trebuie onorat cu pantofi, geanta, ceas si, evident, vestimentatie de exceptie.

O cunoscatoare fina a pretului corect se dovedeste in fata camerei de filmat si Simona Patruleasa. Nu toata lumea e la fel de dornica sa dezvaluie cat a dat pe tinuta afisata prin locuri unde pretul face diferenta.

Banul face diferenta, dar accesoriile personalizeaza tinuta.

Camelia Potec a dovedit ca pretul nu conteaza. Fosta mare sportiva a aparut fara machiaj si cu o coafura lejera. Cat despre vestimentatie, recunoaste ca aceasta a fost cumparata si gandita de altii.

##VIDEO133942##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”