„Vedeți ce corp senzual are?”. Armin Nicoară, complimente la adresa altor femei, de față cu soția lui, Claudia Puican

Author: Andreea Buinoschi

Atunci când au făcut nunta, Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să aibă șapte perechi de nași

Sursa: Facebook

Armin Nicoară continuă să complimenteze alte femei de față cu soția lui, Claudia Puican, la scurt timp după ce a recunoscut că a înșelat-o chiar înainte de nuntă. Chiar și așa, artista mărturisește că nu este geloasă. 

Armin Nicoară a complimentat o altă femeie, fiind atras de aspectul lor fizic, printre care și Georgiana Lobonț și Roxana Vașniuc, toate trei fiind nașele sale.

Claudia Puica, martoră la complimentele făcute de Armin Nicoară altor femei

Atunci când au făcut nunta, Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să aibă șapte perechi de nași. Pe lângă Georgiana Lobonț, s-au numărat Diana și Georgiana Vașniuc, toate fiind admirate de acesta, de față cu Claudia Puican.

„Mă știți că eu îmi iubesc nașele. Pentru că, voi ce ziceți, cum ar fi să îmi pun niște nașe, iar eu să nu le iubesc? Păi, vedeți? Ce treabă e asta? Eu am șapte la număr, pe toate le iubesc, țin la ele din suflet. Și, de aceea, îmi place să le fac tot timpul complimente. Vedeți ce corp senzual are nașa mea?! Și Roxana Vașniuc și nașa Georgiana Lobonț… Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, a mărturisit acesta, conform viva.ro.

Citește și: „O mică greșeală. Așa sunt eu, mai copil”. Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican. Artista a fost atenționată în legătură cu comportamentul soțului ei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Claudia Puican nu este supărată din cauza glumelor pe care acesta le face, deoarece știe că o iubește și consideră că nu ar face nimic din ceea ce o poate deranja.

Claudia Puican a încercat să îl facă „băiat de casă”

Deoarece multe dintre glumele pe care acesta le face sunt foarte ușor interpretate în mediul online, Claudia Puican a încercat să îl convingă pe Armin Nicoară să renunțe la acest comportament, dar el nu a vrut, spunând că este pe placul oamenilor.

Citește și: „Eu plătesc tot. Banii mei sunt banii noștri, banii lui sunt banii lui”. Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, recunoaște că ea este cea care ține casa

„Și acum, serios vorbind, ați văzut că asta și prinde la public. Deci eu tot îi mai spun acasă: «Măi, Armin, fii și tu băiat serios, mai de casă. Nu mai fă atâtea glume, că vezi, mai sunt oameni care vorbesc urât pe rețelele online» și, atunci, el îmi spune: «Măi, Claudia, eu, dacă aș fi om normal, nu aș mai face numere, nu aș mai face vizualizări, că oamenilor asta le place să audă, asta vor să vadă, de fapt.

Pentru că, orice chestie mai diferită de normal spun gata, hai să ne uităm»”, a povestit Claudia Puican.