„Veniți înapoi, că vă plâng toți!”. Cine sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața în accidentul din Mehedinți, după o depășire periculoasă făcută de șoferul de 19 ani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 mai 2023, 10:43

Laura, Cristina și Mădălin se îndreptau către o petrecere, când Mădălin, în vârstă de 19 ani, ar fi depășit pe linie continuă

Sursa: observatornews.ro

Trei tineri și-au pierdut viața la doar 18, 19 și 22 de ani, după ce au fost implicați într-un grav accident rutier, în Mehedinți. Șoferul de doar 19 ani a depășit pe linie continuă și a intrat într-un TIR.

Laura, Cristina și Mădălin aveau între 18 și 22 de ani în momentul în care și-au pierdut viața în Mehedinți, în urma unui accident rutier extrem de grav. Se îndreptau spre o petrecere, când o depășire periculoasă i-a luat din această lume.

Cine sunt cele trei persoane moarte în accidentul din Mehedinți

Laura, Cristina și Mădălin se îndreptau către o petrecere, când Mădălin, în vârstă de 19 ani, ar fi depășit pe linie continuă o altă mașină în care se aflau alți prieteni de-ai lor, moment în care, s-a izbit frontal

de un TIR. Șoferul TIR-ului a tras de volan spre drepta, încercând să evite impactul, dar fără rezultat.

18 ani avea Laura. Aceasta era elevă a Liceului „Victor Gomoiu” din Vânju Mare. Mădălin, șoferul care a produs tragedia și care avea permis de puțin timp, avea doar 19 ani și era elev al aceluiași liceu. Cristina avea 22 de ani și studia la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca.

Conform observatornews.ro, Laura tocmai ce se întorcea de la un antrenament și se pregătea pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina. Cristina era verișoara sa. Accidentul putea ucide o altă persoană, chiar pe iubita șoferului, dacă nu ar fi fost lăsată acasă cu doar câteva minute înainte.

Citește și: O femeie s-a aruncat pe linia de metrou, sub privirile călătorilor. Femeia ar avea probleme psihice

Aveau toată viața înainte, dar au murit în accidentul produs în localitatea Bucura, pe DN 56A, în județul Mehedinți. După ce mașina s-a lovit de TIR, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conturile de socializare ale acestora s-au umplu de mesaje de condoleanțe din partea familiei și a apropiaților.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Accident produs din cauza neglijenței la volan

Mădălin se afla la volanul mașinii unui vecin și avea permisul de doar cinci luni. Ar fi depășit pe linie continuă o altă mașină de-a unor prieteni, moment în care, tragedia a avut loc. Cei trei tineri au rămas blocați între fiarele mașinii.

Deși au încercat să îi scoată din mașină, martorii nu au putut face nimic și a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare.

Am încercat să îi scoatem din mașină. Când am spart geamul, băiatul încă trăia”, a declarat un martor pentru sursa menționată anterior. Cristian Predoi, ISU Mehedinți, a precizat că intervenția a fost una extrem de dificilă, deoarece impactul a fost violent, iar mașina s-a transformat într-un morman de fiare. Manevrele de resuscitare nu au avut, din păcate, niciun rezultat.

Citește și: Cine sunt românii implicați într-un accident rutier în Italia. Cinci persoane au ajuns la spital

Directorul liceului la care învățau două dintre victime și colegii lor nu pot înțelege ce s-a întâmplat și au doar cuvinte de laudă la adresa lor, spunând că aveau bursă de merit și planuri de viitor mărețe.