Vera Miron de la Survivor Romania 2021 se scalda in lux! Noua concurenta de la Razboinici e pasionata de ceasuri de zeci de mii de euro si masini exclusiviste

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 14:40
Cine este Vera Miron de la Survivor Romania 2021

Vera Miron a reusit in prima editie in care a intrat la Survivor Romania 2021 sa ii ajute pe Razboinici sa castige un punct. Dar cine este Vera mai exact?

Vera Miron este noua concurenta din tabara Razboincilor. In primul traseu la care a participat la Survivor Romania 2021, Vera s-a descurcat excelent, avand-o ca rivala pe Raluca Dumitru de la Faimosi, si ea noua in competitie. Insa cine este Vera Miron mai exact?

Cine este Vera Miron de la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce este intre Zanni si Irisha, noua concurenta de la Survivor Romania 2021:"Parca a uitat ca a plecat Ana!" Doi Faimosi fac dezvaluiri incredibile despre cei doi

Vera Miron este mama unui baietel de sapte ani pe nume Lucas pe care il are cu fostul sot. Cat timp ea va fi in competitia Survivor Romania 2021, mama ei va fi cea care va avea grija de micutul Lucas.Razboinica este prietena buna cu Ana Porgras, insa cele doua nu au avut ocazia sa se confrunte pe traseu la Survivor Romania 2021 deoarece fosta Faimoasa tocmai a parasit competitia.

In schimb, Vera spune ca este pregatita sa faca fata conditiilor vitrege din jungla dominicana si nu se sperie atat de usor. Mai mult, cel care a motivat-o sa mearga in competitie este chiar fiul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vera este antronor de fitness si a avut in grija fizicul a mai multor vedete din Romania, iar impreuna cu fostul sot a avut o afacere, un bar in incinta Teatrului National Bucuresti. Noua Razboinica s-a apucat de fitness după ce s-a îngrășat 30 de kilograme în timpul sarcinii, iar asta a motivat-o să devină mai responsabilă și mai echilibrată. Vera este originară din Brașov, are 34 de ani.

S-a apucat de sport la un an după ce fiul ei s-a născut, iar de atunci fitness-ul face parte din activitatea sa zilnică. 

Vera Miron, noua concurenta de la Survivor Romania 2021, adepta luxului

Citeste si: Sora Anei Porgras, dezvaluiri in premiera despre relatia fostei Faimoasei cu Zanni!

Vera Miron face parte din cele patru concurente, cele mai noi intrate in competitia Survivor Romania 2021. Maria Chitu, Irisha si Raluca Dumitru sunt celelalte noi concurente care participa la Survivor Romania 2021.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.