Vera Miron, dezvaluiri in exclusivitate despre ce s-a intamplat intre ea si Albert inainte de ELIMINARE!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 23:30
Vera Miron, dezvaluiri despre eliminarea ei de la Survivor Romania 2021

Vera Miron a fost extrem de dezamagita ca a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 si spune ca nu merita acest lucru, iar principalul vinovat este Albert Oprea.

Vera Miron, fosta concurenta in echipa Razboinicilor a dezvaluit in direct in emisiunea Teo Show ca ii pare extrem de rau ca nu a reusit sa ramana mai mult timp in competitia Survivor Romania 2021, mai ales ca se integrase destul de repede si aproape de fiecare data a adus puncte echipei.

Vera Miron, dezvaluiri despre ce s-a intamplat intre ea si Albert Oprea inainte de eliminare

Citeste si: Vera Miron a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Care au fost primele ei declaratii dupa ce a parasit competitia

Iar principalul vinovat pentru eliminarea ei este Albert Oprea pe care l-a si acuzat de falsitate deoarece inainte de Consiliul de Eliminare, Albert i-ar fi promis Verei ca nu o va nominaliza pentru ca s-a apropiat foarte mult de ea si mai ales ca o vede ca aduce puncte, insa cand au ajuns la ceremonie, se pare ca Razboinicul s-a razgandit si a trimis-o direct spre eliminare.

"Eu eram cel mai potrivit să fiu nominalizat, dar din păcate trebuie să nominalizez eu. Nu-mi place situația asta. Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare,  am observant niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera,”  a declarat Albert in Consiliul de Eliminare de duminica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vera Miron, primele detalii despre eliminarea ei de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Scandal de proportii in Consiliul de Eliminare. Sorin Puscasu si Vera Miron au dat de pamant cu Albert Oprea:"Trebuia sa te votezi singur, esti un fals"

Vera a explicat ca a ramas foarte surprinsa de gestul lui Albert si de aceea l-a acuzat de falsitate.

Pentru asta si-a atras foarte multe critici din partea publicului, insa tanara a explicat si ea punctul ei de vedere si de ce considera ca Albert i-a facut o nedreptate.

"Sunt foarte bine, mă relaxez. Nu m-am simțit deloc bine pentru că eu am avut o conversație cu Albert între patru ochi și mi-a spus că dacă va ieși favorit nu voi primi un vot din partea lui. 

Nu am avut nimic personal cu el, nici măcar nu socializam, dar l-am crezut. Când am văzut votul am rămas surprinsă. Așa am observat adevărata față a unora dintre ei. Putea să nominalizeze pe altcineva. Sinceră să fiu nu vreau să mă vorbesc despre el, am primit foarte multe jigniri, că l-am făcut fals. Nu mi se pare un om corect și de aia nu se înțelege bine cu nimeni, iar în ultimele săptămâni nu a adus nici puncte.
Nu vreau să mai zic nimic pentru că nu mai am cuvinte. Atât a fost să fie. De când am intrat în această competiție am fost eu, nu am vrut să intru pe sub pielea nimănui. Mi-a promis și de asta m-am supărat foarte tare și l-am făcut fals. M-a enervat foarte tare. Dacă tu îmi promiți și spui că îți pare rău că m-ai votat la primul consiliu și spui că nu mă vei mai vota. Nu mai este echilibrat, nu se mai gândește nici pe traseu ce face. Mi s-a părut ceva...Nu am cuvinte. I-a fost frică...Nu înțeleg. ”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.