VERDICT, in cazul sirianului gasit mort, in portbagaj, dupa 3 luni! Uite ce pedepse EXEMPLARE au primit cei doi vinovati

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

Sotia si amantul au fost gasiti vinovati.

Andreea Maria Patrascu i-a fost sotie sirianului Haj Saleh Moustafa timp de 18 ani. Cei doi au avut o casatorie presarata de neintelegeri, amantlacuri, iar finalul a fost fatal pentru barbat. Crima a fost pusa la cale de Andreea impreuna cu amantul ei de la acea vreme, Gabriel Arhire si, pe 13 decembrie 2014, sirianul si-a gasit sfarsitul in portbagajul unei masini.

La o luna de la comiterea faptei, femeia s-a dus sa reclame disparitia sotului la Politie.

Timp de trei luni, politistii l-au cautat, dar fara succes. Macabra descoperire a fost facuta de criminalisti intr-o seara de aprilie, 2015. Mai multi muncitori au sesizat ca din portbagajul unei masini parcate pe soseaua Pantelimon din Capitala venea un miros cadaveric. Au chemat imediat Politia.

Pusi in fata faptului implinit, femeia si amanatul au recunosct crima, insa judecatorii nu s-au lasat induplecati de parerile lor de rau si nici macar de faptul ca fetita Andreei va creste fara niciun parinte.

Condamnarea celor doi este una pe masura gravitatii faptei lor: isi vor petrece tot restul vietii dupa gratii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Singura speranta a celor doi ramane apelul pe care il pot face la Curtea de Apel. Sentinta data de Tribunalul Bucuresti nu este definitiva.